AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

18.01.2013

 

PDFIspisE-mail

Petak, 18 Siječanj 2013 08:06

www.tjedno.hr

 

Dana 16. siječnja 2013. godine održana je sjednica Gradske organizacije Autohtone - Hrvatske stranke prava - Zagreb. Sjednicu je vodio predsjednik Gradske organizacije gosp. Miroslav Starček.

Na sjednici se raspravljalo o žalbama članova  stranke da ih  HČSP-a uznemirava pozivima i lobiranjem da napuste stranku i pređu u njihove redove. Ovakvo ponašanje HČSP-a je nekorekto i vodi u nove pravaške sukobe. Također, Autohtona - Hrvatska stranka prava neće dozvoliti HSP -u i HČSP-u omaložavanje i osobno hvalisanje. Njihovo ponašanje  se svodi na to da oni imaju  rejting, a prava stvarnost  govori  da nisu  parlamentarni u Zagrebu i  da nemaju  zastupnika u Saboru RH. Čudi nas njihovo ponašanje i pozivanje A-HSP-a u koaliciju, a istodobno nas omaložavaju i nude neka minorna mjesta  na koje ne bi prihvatila niti jedna registrirana stranka u Hrvatskoj.

Autohtona - Hrvatska stranka prava - Zagreb obavještava javnost da pravaški blok u Zagrebu ne postoji jer izvan toga su Autohtona - Hrvatska stranka prava, Hrvatska stranka prava 1861 i Hrvatska stranka prava - AS.

 HČSP i HSP u Zagrebu obmanjuju javnost o nekoj pravaškoj slozi što nije istinito. HČSP i HSP neka žive u mislima da su veliki, a izbori će pokazati da su mali kao miševi. Autohtona - Hrvatska stranka prava na izbore u Gradu Zagrebu izaći će samostalno.

Zagreb, 17. 01. 2013.

Bog i Hrvati !

 

Autohtona - Hrvatska stranka prava
Gradska organizacija - Zagreb
predsjednik , Miroslav Starček