AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

 

HRT – TELETEKST

Odgovarajući na pitanje Zvonka Milasa ( HDZ ) premijer Zoran Milanović je na aktualnom prijepodnevu odbacio mogućnost odgode uvođenja čirilice u ravnopravnu službenu uporabu u Vukovaru. Poručio je da je riječ o propisima koje je donijela HDZ-ova većina i gradska koalicija HDZ-a, HSP AS-a i SDSS –a. Istaknuo je da su ti propisi dobri te da je njihova primjena pitanje pravne , ispravne i uspravne države. Vidite li vi drugi rješenje, pitao je Milanović Milasa. Ponovio je da je riječ o Ustavnom zakonu. Pozvao ga je da predloži vlastito rješenje problema, ali i da to rješenje objasni članicama EU-a koji još nisu ratificirali hrvatski pristupni ugovor.

Pravašice i pravaši !

U ovom članku je sve rečeno. Europska unija nam diktira uvođenje čirilice u Vukovar, a licemjerno je od Ruže Tomašić pokretanje peticije protiv čirilice u Vukovaru, kad je upravo njezina stranka HSP AS zajedno sa HDZ-om i četničkom strankom SDSS –om upravo donjela taj propis na Gradskom vijeću Vukovara.

Nije nam jasno kako još mnogi državotvorci i pravaši padaju na prevare i laži,   lažne pravašice ,Ruže ( trnoružice ) Tomašić.