AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

 


ODBOR ZA MEDIJE A-HSP-a
Priopćenje za javnost


Ne želimo braniti Antu Đapića ali želimo upozoriti medije da je upravo Autohtona – Hrvatska stranka prava prije dvadeset dana poslala priopćenje u kojem smo tvrdili da je Tomislav Karamarko dao Danielu Srbu mjesec dana da se riješi Đapića. Tada nam mnogi nisu vjerovali, ali mi smo tada imali točnu i istinitu informaciju. Nakon našeg priopćenja na portalu dnevno.hr javno je komentirao i predsjednik Glavnog stana HSP AS Denis Bevanda koji je tada rekao : Odlazak Đapića iz HSP-a naš je uvjet i prema HDZ-u i prema HSP-u. Smatramo kako je velika desna koalicija potrebna i nužna, ali ne možemo dopustiti da njen dio bude ovakav HSP u kojem je Đapić i dalje taj koji vedri i oblači. HDZ poput nas želi stabilnu i jaku koaliciju pa su stoga i uvažili naše argumente, a to očekujemo i od HSP-a kao zalog njihove dobre volje koja je potrebna kako bismo ponovno bili jedno.
Autohtona – Hrvatska stranka prava posjeduje dokument u kojem se navodi plan okupljanja 200. 000 pravaških glasova, koji na sljedećim izborima moraju ići prema HDZ-u i njihovom povratku na Vlast u RH. U tom planu navodi se okupljanje oko HDZ-a: HSP Daniela Srba, HSP AS Ruže Tomašić, HSS-a i Hrvatskog bloka umirovljenika.
Autohtona – Hrvatska stranka prava smatra HDZ najvećim krivcem za katastrofalno stanje u Hrvatskoj. HDZ je usvojio ideologiju i praksu fundamentalnog neoliberalizma i time upropastiti hrvatsko gospodarstvo, a samu državu doveo u kolonijalni položaj prema Europskoj uniji i svjetskim velesilama.
Autohtona – Hrvatska stranka prava smatra da se pravaštvo treba otrgnuti iz ralja HDZ-a i da se napokon treba voditi samostalna domoljubna politika , a ne sluganske za neke osobne interese pojedinaca. Autohtona – Hrvatska stranka prava smatra da predsjednik HSP-a ne može biti član Rotary kluba ( masona ). Također znali smo da je HDZ stvorio, registrirao, financirao i bio jak medijski pokrovitelj HSP AS i Ruži Tomašić. Ovom prilikom pozivamo HČSP da prekine koaliciju sa HSP-om jer će ih Daniel Srb izigrati i prevariti kao što ih je prevarila i Ruža Tomašić nakon izbora.
Autohtona – Hrvatska stranka prava nastavlja svoj put na državotvornim načelima očuvanja i jačanja državnog suvereniteta koji je doveden u pitanje politikom HDZ-a i SDP-a.


Bog i Hrvati !
Zagreb, 30. 01. 2013.
Autohtona – Hrvatska stranka prava
ODBOR ZA MEDIJE
Marko Klein