AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

Napad na web stranicu A-HSP-a 02.02.2013

 

Želimo upoznati članove A-HSP-a da je naša web stranica bila blokirana od nedelje 27. siječnja do 01. veljače. Također obavještavamo da je bio pokušaj uništavanja mejla predsjednika naše Stranke Dražena Keleminca u subotu 26. siječnja ove godine.

Karamarkove službe dobro su odradile posao ,ali u sljedećem pokušaju neće im biti tako lako, jer smo i mi sada nešto naučili. Kada smo u ponedeljak 28. siječnja vidjeli tiskovnu HSP-a i Daniela Srba u Sisku sve nam je bilo jasno i nitko nam nije trebao crtati zašto naša web stranica ne radi.

Pošto smo 07. siječnja objavili na našoj web stranici da je Srb dobio zadatak od Karamarka da u roku od 30. dana izbaci iz stranke Đapića malo smo im tada pošemerili planove. Da im se to ponovno ne dogodi išli su na rušenje naše web stranice i uništavanja predsjednikovog mejla uz pomoć zna se koga. Naravno u strahu su velike oči, a strah je bio da slučajno ne objavimo šta će se odigrati taj ponedeljak u Sisku. Daniele, Daniele šta je ovo tebi trebalo !

Daniele samo naprijed i kreni u nove pobjede sa Rotari klubom ! Daniele A-HSP zna za svaki tvoj razgovor i dogovor sa šefom HDZ-a. Kako znamo, to je naša tajna.

Autohtona - Hrvatska stranka prava