AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

02.02.2013

 

Srb zove Karamarka u pomoć, Karamarko preko Brkića zove Ružu Tomašić da sutra isporuči Ivana Turudića Srbu i HSP-u da glasa za isključenje počasnog Đapića. Dođe Ivan Turudić, jer zapovjed je zapovjed i HSP i HSP AS izbace iz HSP-a Đapića. Zanimljiva priča, a mogla bi biti i jako uzbudljiva !

 

Bizarnostima na pravaškoj sceni nema kraja: Đapića iz HSP-a izbacio član HSP AS-a?!
KLJUČNI PODACI
  • Đapića izbacili iz HSP-a, presudan glas dao član stranke Ruže Tomašić?!
  • U HSP AS-u utvrđuju je li Ivan Turudić uistinu glasao na Časnom sudu HSP-a
Piše: D.M.
četvrtak, 31.1.2013. 22:40

BIZARNOSTIMA na pravaškoj sceni kao da nema kraja. Još se nisu smirile strasti od jutrašnjeg obračuna u Splitu između Josipa Matkovića i Mirka Čondića, starog i novog šefa županijske organizacije, kad eto navečer još većeg iznenađenja.

Prebjeg iz stranke Ruže Tomašić presudio Đapiću?!

Časni sud HSP-a izbacio je iz stranke i Matkovića i smijenjenog počasnog predsjednika Antu Đapića, samo kako? Sud čini pet članova, a jedan među njima je i Ivan Turudić, prebjeg u stranku Ruže Tomašić. Matković nas uvjerava da je baš njegov glas bio presudan. Kako je to moguće? Da Turudić kao član HSP AS glasa u Časnom sudu HSP-a?! Časni sud je, inače, izabran na posljednjem Saboru HSP-a održanom poslije debakla na parlamentarnim izborima 2011. godine. Nakon toga sastav nije mijenjan unatoč tome što je Turudić promijenio stranku.

U HSP AS-u ne znaju je li Turudić sudjelovao u radu Časnog suda HSP-a

Premda se Turudić svojim znancima i bivšim stranačkim kolegama kune da nije glasao na Časnom sudu, tajnik HSP AS Pero Ćorić nije od njega večeras uspio doznati što se uistinu dogodilo, što ipak malo čudi i pokazuje da priče nisu bez osnova. 

Ni predsjednik Splitsko-dalmatinskog HSP AS-a Damir Čosić Roda nije imao ništa konkretno za otkriti, tek da će popričati s Turudićem pa će onda vidjeti hoće li snositi kakve posljedice. U HSP AS-u naglašavaju kako im na pamet ne pada miješati se u rad drugih stranaka.

Vjerni Đapićevac izbacio Đapića?!
Turudić je, inače, nakratko preuzeo vođenje splitske organizacije HSP-a nakon pobune protiv Đapića koja je izbila zbog katastrofalnih rezultata na izborima za Sabor. Uvijek je isticao da je on vojnik stranke i počasnog predsjednika. Ubrzo su ga zamijenili pa je i on razočaran zamijenio stranku.