AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

22.02.2014
Miro Matijević

Milinović-Opačić i SDSS na istom zadataku


"Pratim stalno što se događa po Lici pa zapazih dvije situacije koje  nemaju jedna sa drugom ništa zajedničko, a tako su povezane.
 Prva se događa na državnom, druga na ličkom nivou, a spaja ih kriminalni vilajet koju nitko ne bi registrirao da mu politika ne poklanja toliko pažnje.
 Vukojebina zvana Vrhovine kao savršena scena za „Mad Milorada", ličku verzije „Mad Maxa" stvorene u koprodukciji HDZ-a i SDSS-a, renomiranih firmi za stvaranje kataklizmičkih situacija. U Vrhovinama su zajedničkim snagama za načelnika postavili srpskog kradljivca automobila Milorada Delića koji se tu skriva od srbijanske policije. U Srbiji je počinio tešku pljačku pa je Srbija za njim izdala tjeralicu. Bježeći od policije ilegalno je ušao u Hrvatsku i tu po svim važećim zakonima boravi ilegalno pod zaštitom ličke vlasti, koja je u njemu našla pravog saveznika za provođenje otvorene antihrvatske politike.
 
Prvi događaj koji mi je privukao pažnju je slavodobitni usklik Milanke Opačić koja je po svim medijima pohvalila: „Prevarante ćemo otkriti za 30 sekundi". Udruga kojoj sam na čelu ne može se ni približno pohvaliti takvim rezultatima. Za to što Milanki treba 30 sekundi, nama je trebalo punih 30 dana, ali smo dokazali da je najveći prevarant među Milankinim prevarantima sama Milanka Opačić. Općina Vrhovine je kupila baš njenu kuću i u njoj uredila Vatrogasni dom iako ne ispunjava ni minimum uvjeta za tu namjenu. Za uzvrat ona uhljebljuje u Centru „Dnevnom boravku za stare i nemoćne" Delićevu obitelj i još desetak najodanijih mu Vrhovljana. Školski primjer korupcije. Ne… predškolski na nivou dječice iz vrtića. 
 
Natječaj je kao i sve ostalo bila obična prijevara pa se na 13 ponuđenih radnih mjesta javilo upravo 13 zainteresiranih. I kao nekim čudom na svako radno mjesto se javio točno jedan kandidat. Kako objasniti da je voditelj Centra za stare i nemoćne upravo Delićev šogor Veljko Vukmirović, a da se nitko drugi od nezaposlenih iz Vrhovina ili Otočca nije javio. Vjeruje li netko da se na mjesto glavne domaćice javila jedino Miloradova žena koja je zaposlena i da je sve bilo po zakonu? Ne bi ni bilo pošteno da se javio netko drugi s obzirom da to mjesto nije ni bilo predviđeno programom, već je izmišljeno naknadno upravo za nju. U posjedu sam dokumenata koji to dokazuju. I tako 13 puta.
 
Osim namještenog natječaja prijavili smo HKMS-u i inspekciji Ministarstva zdravlja da je u Centru zaposlena kao medicinska sestra žena koja nema odgovarajuću školu, nije licencirana za taj posao i ne smije ga obavljati. Centar najviše skrbi o starijima koji žive u Beogradu i okolini tako da deseterostruko veći Otočac ima na skrbi 125 štićenika dok se u polupraznim Vrhovinama prema izjavi Milanke lažljive, citat „program provodi za oko 200 kućanstava (u nekima je i do troje starijih osoba)". Da pojednostavnimo. U deseterostruko manjim Vrhovinama dva puta više osoba kojima se pruža pomoć u odnosu na Otočac ili proporcionalno dvadeset puta (20) više socijalno ugroženih u Vrhovinama za pokriće pljačke Ministarstva socijalne skrbi u interesu „Delić family". 
 
Milorad Delić se pravda da mu je sve dozvolila Milanka, a Milanka ne smije sjesti pored programa koji za 30 sekundi otkriva prevarante jer se čim priđe pale svi alarmi, pa bi mogao zaštekati. Zato se ne pali Inspekcija Ministarstva zdravlja ili HKMS pa nam na žalost od svih instrumenata koje nemamo, na raspolaganju preostalo samo na pojavu slike Milanke lažljive prokomentirati nešto na temu: „f... you Milanka", piše na blogu
 
Za to vrijeme se u Lici odvija obračun, prava bitka ličkih Titana. 
Jedan je sam sebe uvjerio da je novinar, dok je drugoga stranka uvjerila da je političar. Kako to izgleda mogao se uvjeriti svatko tko je barem jedan put svratio na portal koji je poslužio kao arena. Svako tko slučajno klikne na taj portal postaje kolateralna žrtva tog obračuna u kojem Željko Popović i Darko Milinović izvlače zadnje atome snage kopajući po izmetu protivnika tražeći smisao nečega što samo oni mogu razumjeti. Svaki nastavak diže ljestvicu imbecilnosti stepenicu više pa se akteri moraju svojski potruditi da bi nadmašili sebe. I zaista se trude. Za očekivati je da ministarstvo zdravlja reagira i prisili ih da u uvodu svakog članka objave upozorenje kao kod cigareta. Recimo, pored slike Željka Popovića ili Darka Milinovića prije samog teksta napisati: „Upozoravaju se čitatelji da članak čitaju na vlastitu odgovornost. Čitanje ovog teksta škodi zdravlju"
 
Sada se pitate što povezuje Milanku Opačić i Darka Milinovića? 
Te iste Vrhovine koje će u borbi sa Zločinačkom organizacijom biti „točka preokreta" s obzirom da su nekim čudom većina sa popisa prozvanih kriminalaca na neki način umočeni u njih. Milanka bacajući novac u Delićev Centar osigurala vlast SDSS-a s obzirom da se pomaže samo po stranačkoj pripadnosti, podobnima i poslušnima.Darko Milinović je prvi čovjek HDZ-a, stranke koja je od Vrhovina stvorila jedino etničko čisto srpsko mjesto u Hrvatskoj. Milinović nije sigurno krivotvorio Rješenje kojim su Sabor i Vlada dovedeni u zabludu kada je trebalo pripojiti Babin Potok Vrhovinama,  napisao ga je načelnik općine Plitvička Jezera Mile Čančar
 
Nije teško pogoditi da iza svega stoji najpoznatiji lički udbaš Milan Jurković, ali isto tako ne vjerujem da je to radio Darku Milinoviću iza leđa. Popis stanovništva u Vrhovinama je krivotvorio Delićev „mali od kužine" Nikola Ivančević koji kao predsjednik općinskog vijeća prima plaću da šuti. Tim popisom su iz Vrhovina nestali Hrvati koji su postali „nepoznata nacionalnost".  Ja to već mjesecima prijavljujem. Znate li tko je predsjednik Popisnog povjerenstva? Milan Jurković! 
 
Na lokalnim izborima je kompletan HDZ glasovao za SDSS-ovog kandidata Milorada Delića najuspješnijeg srbijanskog kradljivca automobila. Nije teško pogoditi da je to ponovo odradio Milan Jurković. Ako mu Popović dozvoli da uzme malo zraka, neka Darko Milinović odgovori da li zna za tu izdaju i da li tu postoji njegova moralna i politička odgovornost kao dugogodišnjeg lidera ličkog HDZ-a? Hoće li sada kada ne vuče za sobom balast Milana Jurkovića promijeniti politiku stranke i prestati biti servis SDSS-a i kriminalaca okupljenih oko njega?" -piše na Blogu Miro Matijević