AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

DOSTA JE MOG PROGONA I PISANJA LAŽNIH PRIJAVA 04.01.2021

Koprivnica, 04. 01. 2021.

  • Glavni ravnatelj policije Nikola Milina
  • Zamjenik glavnog ravnatelja policije Željko Prša
  • Pomoćnik glavnog ravnatelja policije – načelnik Uprave Ivan Merčep
  • Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved
  • Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović
  • Predsjednik Vlade Republike Hrvatske mr.sc. Andrej Plenković
  • Medijima

Predmet : Prijava zbog lažne prijave od strane policijskog djelatnika ( značka 41891 )

Dana 04. siječnja 2021. godine dobio sam snimku stranke Milana Bandića u Praškoj ulici broj 2. U snimci se govori da je došao kombi Hrvatskog Crvenog križa i da su istovarili robu namijenjenu ljudima koji su stradali od potresa u Sisačko – moslavačkoj županiji. Na snimci se vidi roba.

Objavili smo tu snimku na našem You Tube kanalu Autohtona – Hrvatska stranka prava

https://www.youtube.com/watch?v=8bi_1zDocxU

Crveni križ pomaže Milanu Bandiću umjesto napaćenom narodu !

Nakon toga zvao sam Službu gospodarskog kriminaliteta i korupcije u Zagrebu, Heinzelova ulica 98.

Javila mi se tajnica i tvrdila da nikoga nema da mi proslijedi poziv ? Da se voditelj Službe gospodarskog kriminaliteta i korupcije nalazi na sastanku. Tražio sam zamjenicu tj. voditeljicu odjela Mirjanu Vdović ali i one je bila zauzeta. Tražio sam da je hitno i da mi se jave, a tajnica mi je rekla da će me nazvati.

Pošto me nisu zvali, shvatio sam da me neće niti nazvati i da je u stvari bio izgovor da nema nikoga. Nakon toga odlučio sam otići u Službu gospodarskog kriminaliteta i korupciju u Heinzelovu ulicu i podnijeti Kaznenu prijavu.

Došao sam na portu i  tamo me dočekala jedna mlađa osoba. Pitala me zašto sam došao i nakon što sam joj rekao, nazvala je i dobila sljedeći odgovor :

Rečeno mi je da me se ne može primiti i da prijavu mogu prijaviti u mojoj Koprivnici. Slučaj koji prijavljujem se odnosi za Zagreb i znam da Koprivnica sa ovim nema ništa. Htio sam da se što prije pokrenu izvidi ali došao sam na zatvorena vrata.

Izgleda da netko u Službi gospodarskog kriminaliteta i korupcije ne želi da prijavim Kazneno djelo protiv Milana Bandića i Hrvatskog Crvenog križa.

Moram naglasiti da mlađa ženska osoba na porti nije ništa kriva. Vidio sam da mi je prenesla poruku koju je dobila preko telefona. Kasnije sam shvatio da joj je takvu informaciju dala voditeljica odjela Mirjana Vdović.

Kada sam shvatio da se štiti Milan Bandić i Hrvatski Crveni križ izvadio sam mobitel i rekao da ću sada snimati i neka ponove da  ne žele zaprimiti moju Kaznena prijava.

Nakon toga i razgovora sa mlađom ženskom osobom na porti ona je ponovno zvala u Službu gospodarskog kriminaliteta i korupcije i nakon razgovora rekla mi  da će me primiti i zaprimiti moja Kaznena prijava.

Moram naglasiti da je moju Kaznenu prijavu zaprimala Marijana Puljić koja se korektno ophodila sa mnom ali nju je zanimalo od koga sam dobio snimku, sa koje društvene mreže i koji mobitel koristim.

Umjesto da se pokrene i izvidi navedena roba, uzmu snimke kamera, da se vidi tablice vozila Hrvatskog Crvenog križa nju je zanimalo tko je meni dostavio snimku ? Kao da se vodi postupak  protiv osobe koja je snimila snimku.

Također, kada sam zatražio potvrdu o podnijetoj Kaznenoj prijavi rečeno mi je da mora pitati šeficu Marijanu Vdović.

Odveden sam dolje do hodnika i rečeno mi je da pričekam da vidi mogu li dobiti potvrdu.

Kada sam sjeo prišlo mi je troje policajaca i rečeno mi je da se protiv mene podnosi Prekršajna prijava čl. 13 st. 1 Zakona o prekršajima javnog reda i mira.

Na moje pitanje, policajac sa značkom broj 41891 rekao je zbog toga što sam galamio i vikao !

Primio sam obavijest o pokretanju Prekršajne prijave ali sam odbio potpisati.

SMATRAM !

Ova Prekršajna prijava protiv mene je lažna i ovo je čin pakiranja i osvete što nisam poslušao da mi neće zaprimiti Kaznenu prijavu protiv Milana Bandića i Hrvatskog Crvenog križa.

Niti sam vikao , niti sam galamio !

Pošto sam snimao navedeni događaj može se lako utvrditi da je ovo osveta i pakiranje.

Postavljam pitanje ? Da li policija štiti kriminal ? Zašto ?

Da  govorim istinu da nisam galamio i vikao pogledajte na kanalu You Tube Autohtone – Hrvatske stranke prava snimku. Također zatražite snimku iz policije u Heizelovoj ulici neka Vam dostave pa pogledajte cijelu snimku od mog dolaska.

Moju snimku možete pogledati : https://www.youtube.com/watch?v=YWv1Y9dfUHs&t=53s

Pokušaj blokade u policiji u Zagrebu zbog prijave Bandića i Crvenog križa

Ovoga je zbilja dosta. Kažnjavate mene jer sam podnio Kaznenu prijavu ? Na ovome neću  stati. Hrvatska policija mora raditi na otklanjanju kriminala, a ne štititi kriminal  ?

Također, da Vas upoznam,  podnio sam na Državnom odvjetništvu prijavu zbog zaustavljanja dva policijska djelatnika mog člana stranke Damira Murka kojeg su pitali što si radio jučer sa Kelemincem ispred MORH – A i prijetili  mu da se čuva i pazi i da će se ponovno vidjeti.

Zatražio sam također da se uzmu snimke kamere i utvrdi tko je u policijskoj odori prijetio Damiru Murku zbog mene.

Također, sam upozoren ako se ne smirim da će mi napakirati kaznu od 50 do 100 tisuća kuna, a ako se smirim da neće !

Da se smirim ? Pa Vojna obavještajna služba pripremila je moju likvidaciju ali su odgodili zbog Vukovara i moje prijave o skupu u Vukovaru 18. 11. 2020. ispred stanova Đorđe Čurčića i Vojislava Stanimirovića.

Da nisam prijavio skup ispred njihovih stanova danas bi bio 2 metra pod zemljom !

Ja sam dragovoljac Domovinskog rata i za Hrvatsku u kojoj policija štiti kriminal se nisam borio !

Također tražim da prekinete moje praćenje i prisluškivanje jer nemate za to nalog suda ! Znam da mi piše „ mjere nadzora zbog kršenja javnog reda i mira „ !

Kojeg kršenja javnog reda i mira ? Policija me progoni već 10 godina zbog mojih političkih stavova.

Ova nova Prekršajna prijava je 27 od strane policije, da li znate ! Zatražite odgovor koliko sudova ste izgubi zbog mog političkog progona.

OVOGA JE ZBILJA DOSTA ! OVIH LAŽNIH PRIJAVA MI JE DOSTA ! DOSTA JE MOG PROGONA !

Tražim da obustavite odmah ovu lažnu prijavu, da kaznite policajca pod značkom broj 41891 i  one koji su mi ovu prijavu napakirali.

Ako nećete, onda ste otvoreno stali uz mafiju i kriminal, onda ste otvoreno stali uz one koji otuđuju robu koja je bila namijenjena stradalnicima potresa.

Slomiti me neće nitko ! Nisam se bojao četnika i JNA pa neće ni oni koji nose časnu policijsku uniformu , a štite kriminal.

Ja se progona ne bojim, ja se ubojstva ne bojim, ja se smrti ne boji, a što me više progonite to mi dajete veću snagu da se protiv nepravde borim !

DA MI JE SVEGA DOSTA POGLEDAJTE NA YOU TUBE : https://www.youtube.com/watch?v=6wNmhklDxR8&t=2s

Policija protiv mene podnijela lažnu prijavu jer nisam htio odustati od kaznene prijave

DRAGOVOLJAC DOMOVINSKOG RATA

I

PREDSJEDNIK AUTOHTONE – HRVATSKE STRANKE PRAVA

Dražen Keleminec