AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

Balvan revolucija ponovno u Gvozdu, prva nakon Domovinskog rata

 

Danas u jutarnjim satima povijesno Hrvatsko ime grada Gvozd je po odluci većinskog srpskog općinskog vijeća promijenjeno u Jugoslavensko – srpsko ime Vrginmost koje je 96  bilo vraćeno na povijesno ime Gvozd, javljeno nam je direktno sa terena situacija je dovedena do usijanja i mogući su sukobi katastrofalnih posljedica.
Cijelu stvar uz blagoslov Sabora i Vlade RH je donijelo Srpsko narodno vijeće koje već po tko zna koji put ima pretenzije  prema teritoriju Republike Hrvatske tj legalizacijom Srpske krajine a sa ciljem tihog postizanja veliko srpskog cilja na liniji Kalovac-Karlobag a izgleda po svemu sudeći ovo je samo početak. Informacija do sada nije izašla niti u jednom Hrvatskom mediju ali se vijest među Hrvatskim braniteljima vrlo brzo proširila.
Pitamo se dali je ovo početak ponovnih sukoba  koje srpska manjina uporno inicira svojim zahtjevima i nametljivošću i kako će se ovo sve na kraju završiti s obzirom da nam je poznato mišljenje i Hrvatskih branitelja ali i gladnog naroda koji su na današnji dan žedni krvi.
Ili je srpska manjina koja je u večini slučajeva agresorska manjina ipak doznala da su Hrvatski branitelji u pripremi rušenja zakona o općem oprostu te zahtjevom za oduzimanje imovine svima koji su bili u agresorskoj vojsci kao naknadu ratne štete.
Sve u svemu kad se zbroji i oduzme na pomolu nam je očito novi Bejrut samo da srbi ponovo nebi okolo pričali kako su nejač i da nisu isprovocirali Hrvatski narod.
 
Ovo je ponovni udar na Domovinski rat i Hrvatske branitelje koji su ginuli baš zato da se grad zove Gvozd a ne Vrginmost.
Pitamo se ima li kraja gluposti koja izlazi iz glava premijera, predsjednika i saborskih zastupnika i razmišljaju li oni koje će posljedice biti i za srpsku manjinu u Hrvatskoj ali i za Hrvatski narod, nije li dosta krvoprolića, i tko će za ovakve veleizdaje napokon odgovarati svojom glavom jer drugačije očito neide.
Portal Croatorum