AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

Nema nam druge nego borba protiv ove nenarodne vlasti !

 

Autohtona – Hrvatska stranka prava osuđuje čin deložacije obitelji Vukić iz Zadra. Hrvatska policija treba štititi svakog građanina, a ne vršiti silu nad svojim narodom.
SDP, HDZ i HNS uveli su visoke kamate na porezni dug s ciljem da građani ne mogu vratiti dug, te da na taj način legaliziraju otimanje kuća i imovine već opljačkanom Hrvatskom narodu.
Navedene stranke nisu Hrvatske stranke, većpeta kolona u službi izdaje i služenja Briselu i Europskoj uniji.
Ta nenarodna Vlast počela je Hrvatima oduzimati dom, a dom je svetinja, dom je Hrvatska.
Kad ti oduzmu dom, oduzimaju ti slobodu, dostojanstvo i pravo na život.
Nenarodna Vlast prodala je kuću Vukića stranom slovenskom državljanu i to je čin rasprodaje Hrvatske koja se provodi od 2000. godine.
Za ovakvu Vlast se nismo borili 1991. do 1995. godine.
Trenutna Vlast na čelu sa SDP-om i HNS-om ovim svojim postupkom pljačka, opljačkani Hrvatski narod, a one koji su opljačkali Hrvatski narod ne diraju i još im svojim zakonima idu na ruku.
Danas, 95 % Hrvata živi na rubu egzistencije, a lopovi i tajkuni žive sa primanjima većim od 35 tisuća kuna pa do preko 100 tisuća kuna.
USTANI HRVATSKI NARODE i borimo se, kao što smo se borili 1991. godine. I tada smo bili goloruki ali smo pobijedili. Pobijedit ćemo i ove antihrvate i sluge Briselske.
Dođite 17. 11. 2012. u subotu s početkom od 11, 00 sati na prosvjed u organizaciji građanske inicijative „ POKRET ZA HRVATSKU NE u EU“, na zagrebački Trg bana Josipa Jelačića. Nakon okupljanja krećemo u pohod na Vladu i Sabor RH. 


Bog i Hrvati !
Branimo svoj dom !