AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

HDZ koalicija sa HDZ Ru?a Toma?ić

 

Autohtona - Hrvatska stranka prava znala je od samog početka da je HSP AS, Ružu Tomašić i Peru Ćorića  stvorio upravo HDZ. Znali smo i znamo tko je iz HDZ-a financirao Ružu Tomašić i Peru Ćorića. Znamo i tko im je omogućio medijsku potporu kao neparlamenarnu stranku od osnutka do danas.

Znali smo za tu igru razbijanja pravaštva u službi HDZ-a. HDZ je trebao ostati na vlasti, a cilj je bio da preko razbijenih pravaških glasova i  D hondtove metode izračunavanja mandata dođu do pravaških glasova koji nisu za HDZ.

HDZ gubi izbore i od tog trenutka im više ne odgovaraju razbijeni pravaši, te stoga  HDZ i Karamarko kreću u okupljanje svojih lažnih pravaških stranaka i zadaće ponovnog dolaska na vlast.

Naravno, danas je potpisana i koalicija u Vukovaru sa jednom lažnom , HDZ-ovskom pravaškom strankom, HSP dr. Ante Stračević i HDZ-om.

Autohtona - Hrvatska stranka prava poziva sve istinske pravaše da odmah napuste Ružu Tomašić i Peru Ćorića jer nastavljaju služiti HDZ-u , kao što je to godinama služio i Anto Đapić.

Svaki onaj koji se smatra pravašem, a ostaje u službi HDZ-a, Ruže Tomašić i Pere Ćorića nije pravaš već karijerista i razbijač pravaške scene.

Bog i Hrvati !