AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

 

Ruža Tomašić i Damir Jakelić

DO KADA ĆE  PRAVAŠE VODITI MARIONETE iz HDZ - a!

Ruža o ničem ne odlučuje u HSP-AS....??...međutim ne može pobjeći od odgovornosti, jer je pristala i prihvatila biti marioneta..HDZ-a.....ono što je s pravom spočitavala Đapiću..... danas primjenjuje u praksi i pristaje biti njegova zamjena.

Stoga mi je danas jako žao što sam joj pomogao osnovati tu lažnu pravašku stranku, vjerujući prije svega njoj da je uistinu poštena i hrabra pravašica i žena, a na žalost već nakon dva mjeseca mojeg druženja s njom uvjerio sam se u suprotno, jednostavno su nas prevarili,.
Danas smo svi zajedno svjedoci da se stranka nije osnovala na tragu onoga što je u početku bila zajednička platforma, stati na kraj Đapićevoj politici stranka, to sam ja, vraćanje povjerenja birača, omogučiti povratak svim pravašima koji su istjerani iz HSP, vratiti povjerenje razočaranim pravašima, odmak od HDZ-a, biti perjanica zagovora pomirenja svih pravaških stranaka i njihov zajednički izlazak na izbore, ovo je bio cilj.
Međutim grubo smo prevareni već u samom startu, i kada smo pružili otpor takvoj lažnoj politici, naravno vrlo brzo su nas isključeni iz predsjedništva stranke.

Stoga se ispričavam svima koje sam svojom lošom političkom procjenom uvukao u ovu lažnu pravašku stranku...!

Damir Jakelić - Šibenik