AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

28.11.2012

 

 

 

Donosimo ovaj Proglas potaknuti teškim stanjem u hrvatskom društvu u koje su nas dovele protunarodne klike (tzv. lijeve i tzv. desne). Te se protunarodne klike održavaju i smjenjuje na vlasti pomoću novca pokradenog od naroda, a sve pod krinkom lažne i strogo kontrolirane demokracije, pod sponzorstvom vanjskog faktora, servisirane medijima u većinskom vlasništvu masonskih centara moći:

 

PROGLAS HRVATSKOM NARODU !

 

1. Ne mirimo se s postojećim stanjem posvemašnjeg siromaštva i raspada hrvatskog društva u koje smo dovedeni pljačkom i prijevarama obnašatelja vlasti u proteklim desetljećima. Tražimo da odgovaraju za veleizdaju zbog krivokletstva, učinjenih nepravdi, pljački, štetnih postupanja, i svakojakih bezakonja.

 

2. Ne mirimo se s ponašanjem i djelovanjem najviših institucija hrvatske države: Predsjednika, Vlade, Sabora, Ustavnog suda RH.
Vidimo da isti ne obnašaju svoje dužnosti u korist državljana RH, hrvatskog naroda i hrvatske države, već upravo na štetu, a sve za vlastitu korist, kako pojedinačnu tako i skupnu, u ovisnosti kojoj od protunarodnih klika pripadaju.
Sve što čine, čine po diktatu vanjskog faktora, korporacijskih i bankarskih centara moći, po diktatu stranih velesila kojima upravlja masonerija.
Sve što hrvatski vlastodršci čine ili su učinili proteklih desetljeća naštetilo je hrvatskoj suverenosti, raspolaganju vlastitim resursima, standardu građana, narodnom ponosu i samom našem opstanku kao naroda.

3. Ne mirimo se sa štetnim i koruptivnim zakonima što su ih gore navedene institucije donijele naštetivši domaćem gospodarstvu, našem radništvu i seljaštvu, a sve u vlastitu korist i korist svojih mentora po čijem diktatu rade. Ne mirimo se s odnosom naspram hrvatskih žrtava i hrvatskih branitelja.

4. Ne mirimo se s pljačkom hrvatskih poduzeća, bogaćenjem odabranika, otimanjem hrvatskih banaka saniranim našim novcem i njihovog poklanjanja tuđinu koji je ovaj narod is kamatario i doveo pred rub provalije u koji konačno moramo pasti ulaskom u Europsku uniju.

5. Ne mirimo se s lažima, medijskom torturom što smo je proživjeli i proživljavamo, a koja se odnosi na glorifikaciju masonske tvorevine Europske unije. Ne mirimo se s nasiljem za tu svrhu provedenim nad Ustavom RH. Ne mirimo se s Referendumom koji nije proveden po postojećem Zakonu. Ne mirimo se s odlukom Ustavnog suda koji je blagoslovio to isto bezakonje . Ne mirimo se s pritiskom nad biračima što ga je uoči referenduma izvršila
aktualna ministrica vanjskih poslova; zastrašivši umirovljenike da će ostati bez mirovina ako ne glasuju za ulazak Hrvatske u EU. Ne mirimo se s rastakanjem jezika, tradicionalne kulture i tradicionalnih tisućljetnih specifičnosti i vrijednosti što ih je ovaj narod čuvao. Ne mirimo se s nasiljem i nametanjem sotonističkih načela, vješto prikrivenih maskom demokracije kojima je cilj uništenje božanskih načela, na vlastito nametljivim djelovanjem na djecu. Ne mirimo se s općom propašću koja nam se sprema u toj protu naravnoj asocijaciji.

6. Ni pod koju cijenu se nećemo pomiriti i nećemo pristati na uništenje i                 nestanak vlastitoga naroda. .

7. Izražavamo svoju ogorčenost postupku zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića koji umjesto da Hrvatsku spasi od ponora Europske unije preporučio građanima da na referendumu glasuju za ulazak u Europsku uniju, a ta ista Europska unija  iz svog Ustava izbacila je kršćanske korijene, legalizira pobačaj i potiče homoseksualnost. Autohtona – Hrvatska stranka prava svoj program temelji na nauku Oca Domovine dr. Ante Starčevića koji je žestoko kritizirao sve one hrvatske političare koji su bili opijeni idejom jugoslavenstva koju je osobno zagovarao đakovački biskup Josip Juraj Strossmayer. Ujedno izražavamo svoju ogorčenost i žaljenje koju dobivaju od hrvatskih institucija veleizdajnička vlast u njihovom kriminalnom nastojanju na uništenju hrvatske suverenosti i njihovoj bolesnoj ideji da se Hrvatsku porobi u Europskoj uniji.

Pozivamo zato Hrvate da se udruže, osvijeste i obrane od sotonskih spletki, vlastitim snagama i uz Božju pomoć !

 

Zagreb, 28. studenog 2012.

AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA