AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

 

 

 
Multikulturalnost - kontrolirani put ka odumiranju nacija

Veličanje samoubilačkog multi-kulti društva služi jednom cilju, a taj je da kada sve države Europe budu multikulturne, nacije će postati suvišne i otvoriti će se put za umjetnu europsku državu nad kojom će vladati plutokrati - znači bogati

  • Tekst Šime Tolić, dopredsjednik Autohtone - Hrvatske stranke prava
 
Svjedoci smo jedne velike transformacije europskih nacija. Prije nekoliko desetljeća su narodi Europe bili vezani za svoj dom, svoju obitelj, svoje tradicije i svoga Boga. Danas su nam ostali samo tragovi velike europske baštine. Mnogo se je razvodnilo. Ako pogledamo tkz. kulturu suvremenih europskih nacija, nećemo prepoznati veliku razliku. U Parizu, Varšavi ili Berlinu se gledaju američki filmovi, serije i emisije; sluša glazba na engleskom jeziku; jede američka hrana i nose modni trendovi iz SAD-a. Ljudima se sugerira da je Amerika zemlja meda i mlijeka, da je ona dom slobode i prava, i da samo ona može donijeti mir i red u svijet.

KLIKNI NA VIŠE I ČITAJ DALJE !


 

Samo ako se orijentiramo na nju ćemo izgraditi prosperitetno i napredno društvo. To je prevladavajuća predodžba koju prosječni čovjek ima o SAD-u. Ali pogledajmo realnu sliku amerikanizirane Europe: demografsku katastrofu, neviđenu surovost i nemoral, ekspanziju afroazijskih emigranata. Zar to može biti civilizacija koju zaslužuju narodi svijeta? Sigurno ne. Takva civilizacija služi jedino interesima okrutnih profitera koji ne mare za ljudsko dostojanstvo. Ti profiteri se okupljaju u tajanstvenim, međunarodnim organizacijama koji su nekima poznati pod imenima kao Bilderberg grupa, Komitet 300, Trilateralna komisija, Skull and Bones, Round Table ili Ujedinjeni narodi. Dominantna imena među njima su Rothshild, Rockefeller, Soroš i Kissinger, oni su stvarni upravljači tkz. Zapadnog svijeta koji koriste SAD kao svoju koloniju za ostvarenje Novog svjetskog poretka. Oni su arhitekti onoga što se danas promovira kao slobodni demokratski svijet i otvoreno društvo, otvoreno tržište, otvorene granice. Otvorili su nas za degeneraciju u svim sferama života a posebno za nacionalnu smrt. Spajaju nas sa agresivnim i potentnim egzotima iz cijelog svijeta koji korak po korak potiskuju starosjedioce, pogledajmo samo njemačke velegradove i jasno će biti čija je budućnost - sigurno ne europskih naroda. Fanatično se hvali multikultura, što je u stvarnosti amerikanizirana monokultura, jednoumlje iz kojeg proizlaze okolnosti kao u kriminalnim američkim getima. Zašto se veliča nešto što je očito loše?

Veličanje samoubilačkog multi-kulti društva služi jednom cilju, a taj je da kada sve države Europe budu multikulturne, nacije će postati suvišne i otvoriti će se put za umjetnu europsku državu nad kojom će vladati plutokrati - znači bogati. To je bila vizija oca europske unije, masona Nicolasa Coudenhove-Kalergia, koja se danas ostvaruje. Kalergi je pisao da je zapadna demokracija šifra za plutokraciju, čega se možemo i sami uvjeriti. Preko medija se čuju stalno glasine da samo ujedinjena Europa može osigurati dugoročni mir i blagostanje za ljude i da se stoga nacije moraju sve više odricati svoje suverenosti u korist diktature iz Bruxellesa. Iz onoga Bruxellesa koji nalaže europskim narodima usvajanje pederastije, masovne emigracije i pretvaranje žena u muškarce i obrnuto, bolje poznato pod pojmom gender-mainstreaming, što se već provodi po dječjim vrtićima diljem Europe. Tako se po nalogu EU-a dječaci moraju igrati s ženskim igračkama a curice s muškim, također se dijele slikovnice u kojima se opisuje ljubav između dva princa. Sjetimo se da je antički Rim pao jer se je odao nemoralu dok su istovremeno stranci preplovljavali granice i razorili Rim. Isto e događa s današnjom Europom. Ta transformirana Europa bi se kasnije trebala ujediniti s ostalim amerikaniziranim svijetom kako bi se etablirala svjetska vlada i potpuna moć plutokratske elite nad čitavom planetom zemljom. Međunarodni plutokrati su odredili namjerno izazvane gospodarske krize, bolesti i ratove prije uvoda svjetske države, jer će samo tako - po njihovom mišljenju - iscrpljeni i umorni narodi dobrovoljno prihvatiti njihovu vlast i pomoć. Tu državu treba onda sačinjavati jedan izmiješani i amoralni svjetski narod nad kojim se može lakše upravljati. To objašnjava i medijsko prljanje mozga kojem smo svakodnevno izloženi. Zato su uzori naše djece američki kriminalci, narkomani i drolje, ili drugim riječima: estrada zapadnjačkog filma, glazbe i umjetnosti.

 
Otvoreno tržište i -granice koje traže međunarodne organizacije znači slobodno porobljavanje nacija s kapitalom. Dobar primjer za to je današnja Hrvatska koja sve što je vrijedno prodaje strancima. To je stvarni smisao jedne Europske unije i srodnih međunarodnih organizacija. Branitelji su izgradili državu koja je trebala biti u našim rukama a ne međunarodnog kapitala. Svakoga tko progovori istinu, tituliraju kroz svoje medije kao fanatika i luđaka, kojeg onda proklinju najprije oni za koje se navodni fanatik bori. Takvih primjera ima mnogo, posebno ovdje na Zapadu gdje ispravni rodoljubi bivaju proganjani i izolirani. S masovnim medijima ne razaraju samo moral, nego i obmanjuju ljude. Stvaraju javno mnijenje koje njima odgovara i veličaju osobe koje njima svjesno ili nesvjesno služe. Političke stranke su u biti interesne skupine koje ne rade za interes naroda. To se prepoznaje po tome da skoro niti jedna stranka ne širi istinu o Novom svjetskom poretku. Podijelili su nas na bezbroj strančica koje se onda licemjerno natječu za njihove judine škude. Njihova demokracija je skriveni naziv za plutokraciju, vladavinu novca. Tko bude poslušna marioneta, taj će imati podršku masovnih medija, tko ne igra po njihovim pravilima je otpadnik i slobodan za odstrel.

Za kraj želim upozoriti na najstrašniji cilj Novog svjetskog poretka: u američkoj državi Georgiji su prije nekoliko desetljeća postavljeni spomenici - poznati pod pojmom "Georgia Stonehage" - koje su dali isklesati masoni i na kojima na raznim svjetskim jezicima piše da svjetska populacija ne smije biti veća od 500 milijuna kako bi opstala ravnoteža na zemlji. Postoje dokumentacije koje detaljirano raskrinkavaju udjel međunarodne elite u umjetnoj kreaciji bolesti poput AIDS-a radi decimiranja ljudske populacije. Sličnu svrhu imaju homo-propaganda i feminizam u ratu protiv tradicionalne obitelji. Jedan od ideologa masonerije, Albert Pike, je u 19. stoljeću predvido tri svjetska rata. Prva dva je točno opisao a treći će po Pikeu biti protiv islamskog svijeta, na čemu masonsko-plutokratska elita trenutno radi. Elita je odredila da Milijarde ljudi moraju umrijeti kako bi opstala ravnoteža na zemlji. Možemo fino odigrati svoju ulogu u njihovoj igri ili ćemo napokon ustati i izboriti se za slobodu i neovisnost.