AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-a



Dražen Keleminec



Facebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

SRBOV NOVI ZADATAK 07.02.2013

 

  

     Ante Tanfara                         Ivica Zorica

Autohtona – Hrvatska stranka prava doznaje da se uskoro oèekuju potresi i u HSP Šibenik. Pošto Daniel Srb mora vodi kadrovsku politiku HDZ-a i Tomislava Karamarka, dobio je i  novi zadatak da smjeni predsjednika Županijske organizacije Ivicu Zoricu i vrati na poziciju predsjednika, HDZ-ovog člana Antu Tanfaru. 

Opet će biti jako zanimljivo !

"DA SE NE ZABORAVI"

Šibenski HSP-ovci prešli u HDZ

 

Dvadesetak HSP-ovaca iz svih krajeva Šibensko-kninske županije, među kojima i dožupan Ante Tanfara te hrvatski ronilac Kristijan Kike Curavić, prešlo je u redove HDZ-a.


"Promjenom vodstva HSP-a u županiji pretvorili su se u ekstremno desničarsku stranku, s kojom se nikako nismo mogli dogovoriti ni o ćemu iako smo bili i koalicijski partneri. To su prepoznali i umjereni članovi HSP-a, poput dožupana Tanfare, te su odlučili prijeći u naše redove", rekao je danas na konferenciji za medije Ante Kulušić, predsjednik županijskog HDZ-a.

Od tih dvadesetak "prebjega" skoro svi su i općinski i gradski vijećnici.

Županijski HSP još je krajem godine odlučio prekinuti koaliciju s HDZ-om, iz razloga, kako sami kažu, jer ih iz vladajuće stranke nitko ništa nije pitao prilikom sastavljanja županijskog proračuna za 2009. godinu, piše Dalmacijanews.

Net.hr
26.01.2009.