AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

14.03.2013

 

Autohtona - Hrvatska stranka prava - Pravaši u Lici otkažite poslušnost Ruži Tomašić

 

14.03.2013 06:45:09
  Autohtona - Hrvatska stranka prava povodom potpisivanja Sporazuma HDZ-a i HSP Ante Starčević ( čitaj HDZ Ruža Tomašić ) o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u Ličko - senjskoj županiji objavljuje sljedeće.
Koalicija HDZ-a i HDZ-a Ruže Tomašić nije nikakva novost, potpisuju oni koalicije po cijeloj Hrvatskoj i to od Zadarske, Šibensko - kninske , Zagrebačke, Vukovarsko - sremske županije pa i najnovije za Europski parlament.
Autohtona - Hrvatska stranka prava čestita Ruži Tomašić što je napokon javno pristupila HDZ-u. Njezinim činom naše muke prestaju. Da naše muke prestaju, jer sada više ne trebamo objašnjavati i objašnjavati da je Ružina stranka osnovana, financirana i medijski uzdignuta uz pomoć upravo onih snaga koji od 1993. godine razbijaju i uništavaju pravaštvo u Hrvatskoj. Tko cijelo vrijeme razbija pravašku opciju u Hrvatskoj ? Lako pitanje ! "ZNA SE HDZ ".
Autohtona - Hrvatska stranka prava tvrdi, da Ruža Tomašić i Pero Ćorić nisu HSP, da oni manipuliraju birače i pravaše. Njihova koalicija sa HDZ-om je pokazatelj njihove borbe za osobne pozicije. Tko trči za osobnim interesima , a ne misli na interese vlastitog naroda je suprotno načelima Oca domovine Ante Starčevića. Čestitih i poštenih pravaša ima po cijeloj Hrvatskoj, pa tako i u Ličko - senjskoj  županiji od gosp. Mire Matijevića i gosp. Karla Stračevića. Autohtona - Hrvatska stranka prava poziva pravaše koji su još kod HDZ Ruže Tomašić da otkažu poslušnost i istupe iz stranke. Također , pozivamo birače da ne nasjedaju i da ne da ju svoj glas razbijačima pravaštva HDZ Ruži Tomašić i Peri Ćoriću.
Pozivamo pravaše iz Ličko - senjske  županije da nam se pridruže u spašavanju i vraćanju pravaštva na pozicije osvajanja vlasti na dobrobit naše domovine i naših građana.
Bog i Hrvati !
Autohtona - Hrvatska stranka prava
www.hrvatskipravasi.hr
predsjednik, Dražen Keleminec
www.slobodnalika.com