AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

A-HSP SVE ZNA ! Sini?a ?ukunda u slu?bi HDZ-a preko Damira Jiraseka ! 14.03.2013

 

HDZ pomaže HSP-u preko njihovog čovjeka iz pijara Damira Jiraseka. Siniša Šukuda preko te osobe i pomoći HDZ-a, u zadnje vrijeme otvara medije kao neparlamentarna stranka. Sve je u službi HDZ-a , a može se  iščitati i poziv Siniše Šukunde, HDZ - u RUŽE Tomašić o zajedničkom izlasku na izbore. I HSP i HDZ Ruža Tomašić je u rukama Tomislava Karamarka i HDZ-a. A-HSP istinom želi pobjediti lažne pravaše.  A-HSP posjeduje dokumente i ovaj zanimljiv zahtjev Središnjem časnom sudu HSP-a pa ga objavljujemo :

Iz provjerenih izvora, Želimir Senčar, član Časnog suda HSP-a Zagreb, inače i otac Ivana Senčara (bivšeg predsjednika Pravaške Mladeži HSP Zagreb, i bivšeg člana predsjedništva HSP-a Zagreb, poznatog po sukobima s Sinišom Šukundom i ne slaganjem s načinom vođenja HSP-a Zagreb, podnio prijavu Središnjem Časnom sudu HSP-a protiv predsjednika gradske organizacije HSP-a Zagreb, Siniše Šukunde.
"Želimir Senčar
član HSP, član časnog suda HSP Zagreb

HRVATSKA STRANKA PRAVA
SREDIŠNJI ČASNI SUD HSP-a
Na ruke: svim članovima Središnjeg Časnog suda HSP

PRIJAVA ZA POKRETANJE STEGOVNOG POSTUPKA
Poštovani,
Ovim putem želio bih Časnom sudu HSP-a prijaviti Sinišu Šukundu, predsjednika HSP Zagreb kao odgovornu osobu zbog teške povrede Statuta HSP-a. Kao osoba koja je najodgovornija kako za uspjeh i dobre stvari, tako i za neuspjeh i loše stvari, smatram da mora odgovarati za postupke kojima je direktno naštetio potencijalnom uspjehu HSP-a na lokalnim izborima te za očigledno i neupitno kršenje Statuta koje kao predsjednik gradske organizacije nije spriječio već ga je, suprotno, i poticao. Sukladno Statutu HSP-a Članak 60, stavka 4
„PREDSJEDNIK HSP će po raspuštanju tijela, odnosno razrješenju dužnosnika, IMENOVATI one POVJERENIKE HSP, koji će obnašati dužnost Predsjednika PODRUŽNICE HSP, odnosno Predsjednika ŽUPANIJSKOG VIJEĆA HSP .
Osnovna zadaća POVJERENIKA HSP je organiziranje i sazivanje ZBORA PODRUŽNICE HSP, odnosno ŽUPANIJSKOG ZBORA HSP, na kojem će se obaviti izbor novih dužnosnika.
Svaki ZBOR HSP se mora sazvati u roku od 60 dana po imenovanju POVJERENIKA HSP.“
Raspuštanjem podružnice HSP Trnje u periodu u kojem bi se trebalo raditi na predizbornoj kampanji, te odgađanjem zbora dulje od 60 dana, naštetio je ne samo članovima HSP-a Trnje, već kako i cijelom HSP-u Zagreb, tako HSP-u Hrvatske, stavljajući sebe i svoje osobne nesuglasice sa pojedinim članovima podružnice iznad Statuta Stranke. U razdoblju od 4 mjeseca, u podružnici je održan samo jedan informativni sastanak. Umjesto da podružnica i njezini članovi pojačaju svoje aktivnosti u predizbornoj kampanji, članovima je onemogućen bilo kakav politički rad, te je time stranci učinjena nenadoknadiva šteta i narušen ugled HSP-a. Kao član podružnice Trnje, te nadasve kao član časnog suda gradske organizacije Zagreb, smatram svojom osobnom dužnošću prijaviti ovakav postupak te zahtijevati da se ova sveukupna situacija preispita na jedinom mjestu koje može donijeti pravovaljani zaključak po ovom pitanju, Časnom sudu HSP-a te da se ispita njegova odgovornost po svim tim pitanjima.
Tražim od središnjih tijela HSP-a da utvrde sve činjenice vezane za ovaj slučaj, te sukladno Statutu HSP-a i svojem osobnom moralu i poštenju te pravovaljano i u što kraćem mogućem roku, donesu jedini logički zaključak te da kazne ovo neupitno kršenje Statuta Stranke u koju svi vjerujemo i za koju se svi borimo.
Datumi važni za djelo
25.10.2012. Predsjedništvo HSP Zagreb podnijelo prijedlog o raspuštanju podružnice HSP Trnje
13.11.2012. Predsjedništvo Stranke donijelo odluku o raspuštanju podružnice HSP Trnje
10.12.2012. Imenovan povjerenik podružnice HSP Trnje
12.03.2013. Zbor podružnice Trnje još nije održan, a ista osoba se i dalje, uz znanje Siniše Šukunde, predstavlja kao povjerenik
.