AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

PROSVJED 22.03.2013

 

Zagreb, 22. 03. 2013.

 
Hrvatska radio televizija

 glavni ravnatelj gosp. Goran Radman

 

Predmet : Prosvjed

 

Poštovani ravnatelju HRT-a !

Prvo Vam želim čestitati na vašoj  dužnosti na HRT-u. Očekujemo od Vas da HRT dovedete u red  i da će biti objektivan servis svim građanima Hrvatske, a ne, kako je  do sada bilo, da je bio servis samo nekih stranaka. Autohtona – Hrvatska stranka prava dijeluje na političkoj sceni već točno 10. godina.Da nismo mala stranka može se vidjeti na našoj web stranici www.hrvatskipravasi.hr. Na HRT-u smo od prvoga dana , pod totalnom blokadom. Kada smo prije par godina održavali naš Sabor u Zagrebu, uz nazočnost 400 izaslanika iz cijele Hrvatske ,bili smo ponovno medijski cenzurirani. Tada smo na HRT pisali i pisali pritužbe i napokon dobili odgovor, da HRT ne prati rad neparlamentarnih stranaka. Naravno da s takvim odgovorom nismo bili zadovoljni , jer kako ćemo i postati parlamentarna stranka, ako nas se cenzurira, a bili smo prva stranka koja je govorila protiv ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Baš tada iz Varšave je došla njihova nacionalna televizija da rade prilog o našoj stranci jer smo im bili zanimljivi zbog naših stavova, a kod nas sve se činilo da ne postojimo. Prije tri godine osnovana je nova pravaška stranka HSP AS Ruže Tomašić. Tada se dogodilo , da je HRT počeo objavljivati sve događaje koje je imala ta nova stranka Ruže Tomašić. Bilo je dana kada je HTV puštao priloge o Ruži Tomašić već u jutarnjim emisijama, podnevnim, prvom dnevniku i drugom dnevniku. Bilo je vidljivo da HTV daje sve od sebe da Ružu Tomašić promovira.  Hrvatski radio počeo je zvati samo Ružu Tomašić  u emisije kao pravašicu, a HSP kao parlamentarnu stranku cenzurirao. SAD VAS PITAM, KAKO SE MOGAO PREKO NOĆI PROMJENITI STAV PREMA NEPARLAMENTARNOJ STRANCI RUŽE TOMAŠIĆ I PUŠTATI JE SKORO SVAKI DAN NA HRT-u ? ZAR NE VRIJEDE ZA SVE ISTA PRAVILA ? NARAVNO, IZA RUŽE TOMAŠIĆ JE BIO HDZ KOJI JOJ JE BIO MEDIJSKI POKROVITELJ I TO SU VRAPCI NA GRANI ZNALI. NARAVNO, UZ TAKVU MEDIJSKU POTPORU NA SLJEDEĆIM IZBORIMA U SABOR BI UŠAO BILO TKO, A NE  RUŽA TOMAŠIĆ.

Da se takvom praksom nastavlja, vidi se po tome da se sada stalno na HRT-u pušta predsjednik HSP-a Daniel Srb. Naravno i njegova stranka danas nije parlamentarna, pa se pitamo kakvi su to kriteriji i za koga se igra ova prljava igra ?

SADA, DA SE VRATIM I ZAŠTO SAM PRISILJEN NAPISATI VAM OVO PROSVJEDNO PISMO !

Autohtona – Hrvatska stranka prava u Koprivničko – križevačkoj županiji ima parlamentarni status. Dana 16. 03. 2013. god u Koprivnici smo održali svoju 10. obljetnicu rada stranke. Kao parlamentarna stranka pozvali smo HTV studio Koprivnica, koji su se i odazvali. Napravljen je prilog i poslan u studio Čakovec, urednici TAMARI PERAS. Prilog je trebao ići u ponedeljak na HTV 4 ali ga na žalost nije bilo. Prilog nije išao ni u utorak, srijedu, četvrtak , a u petak smo saznali da neće ni taj dan, jer idu prilozi o kandidatu HDZ-a za gradinačelnika Koprivnice i o kandidatu SDP-a za župana Koprivničko – križevačke županije. JEDNOSTAVNO REČENO, GLAVNA UREDNICA TAMARA PERAS JE CENZURIRALA I IZBACILA NAŠU OBLJETNICU I NAŠ PRILOG ! Ovo je nedopustivo jer ne postije samo dvije stranke SDP i HDZ. Cenzure prema njima nema i neće biti, ali iživljavanje prema nama ima. Sada vas pitam koji su sada kriteriji ? Parlamentarna smo stranka , a ponovno smo cenzurirani ? Molimo vas, da kao glavni ravnatelj, a u svojim okvirima spriječite ovu nepravdu  koja nam se radi. Sudionik sam Domovinskog rata i borio sam se za demokratsku Hrvatsku. Ovo što se sada radi nije demokracija i protiv ovakvog načina iživljavanja ću se boriti svim sredstvima i neću se uplašiti osobe kao urednice u Čakovcu Tamare Peras ! Ako Tamara Peras nije sposobna biti urednica , ako ne poznaje demokracijui ljudska prava, onda neka se ne bavi novinarstvom !

TRAŽIMO DA SE PRILOG KOJI JE SNIMLJEN PUSTI I DA SE PREKINE CENZURA PREMA NAŠOJ STRANCI ! DOSTA JE MEDISKE BLOKADE !

Prije Vas, pokušavao sam da me prime na razgovor svi dosadašnji urednici i ravnatelji,  ali ne da su me primili već nisu bili dostojni se javiti te na taj način odbijali susret. Gosp. Radman i Vas ovom prigodom pozivam da nađete slobodno vrijeme i da me primite i  pozovete na razgovor. Moj mejl je drazenkeleminec@gmail.com

U očekivanju Vašeg pozitivnog odgovora srdačan pozdrav !
 

Bog i Hrvati !

Na znanje :

-          v. r. ravnateljica Programa Mirjana Rakić

-          urednica HTV Čakovec, Tamara Peras

-          urednica HTV Koprivnica Adrijana Gregur

 
  

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec