AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

Prava?ki blok u Zagrebačkoj ?upaniji između A-HSP-a i HČSP-a

 

 

Priopćenje za javnost – svima

U Zagrebu, dana 28. 03. 2013. potpisan Sporazum između Hrvatske čiste stranke prava – HČSP i Autohtone hrvatske stranke prava A-HSP, kojim se utemeljuje Pravaški blok za Zagrebačku županiju. Sporazum su u nazočnosti predsjednika obiju stranaka Josipa Miljka i Dražena Keleminca te brojnog članstva, potpisali Jasenka Haleuš HČSP i Vlado Turudić A-HSP.

Jasenka Haleuš će ujedno biti i nositeljica zajedničke liste, a očekivanja na lokalnim izborima su više nego dobra, te očekujemo najmanje svoj klub od tri vijećnika u Županijskoj skupštini.
Na svečanom potpisivanju su se obratili predsjednici stranaka i sami potpisnici Sporazuma i svi su izrazili veliko zadovoljstvo i ovu novu suradnju označili kao početak konsolidacije raspršenih pravaških redova.

Uskoro će uslijediti još nekoliko Sporazuma između naših stranaka, što županijskih, što gradskih i općinskih. Naše dvije stranke se nikada nisu međusobno napadale, a to je više nego dobar start za uspješnu suradnju.

Sporazum je potpisan u prostorijama HČSP-a u Tratinskoj 2, a nakon potpisivanja smo se družili uz piće i prijateljski razgovor.
Bog i Hrvati !