AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

KOPRIVNICA.NET

 

Keleminec: Iz SDP-a nam nudili prostor, ako Bingula dođe na skupštinu // Ledinski: Kućni odgoj mi nalaže da ovo ne komentiram PDF Ispis E-mail
Autor Mirela Ištvanović   
Petak, 05 Travanj 2013 14:49

Bingula i Keleminec na jednoj od presica u prostorijama u Starčevićevoj // foto: arhiva
Autohtona-Hrvatska stranka prava danas se javnosti obratila priopćenjem kako 'ne pristaju na ucjene SDP-a u Koprivnici'.

- SDP u Koprivnici preko nekih svojih dužnosnika pokušao je lobirati da naš županijski vijećnik Milan Bingula (A-HSP), dođe na Skupštinu i glasa po dnevnom redu, a zauzvrat možemo do daljnjega ostati u prostorijama stranke u Ulici Ante Starčevića 20 u Koprivnici – stoji, između ostaloga u priopćenju predsjednika stranke Dražena Keleminca.

Naime, gradonačelnica Vesna Želježnjak, tvrde, poslala im je 25. ožujka dopis u kojem navodi da im je je s danom 28. ožujka 2013. godine otkazan ugovor o korištenju i da se moraju iseliti.

- Zašto svoje koalicijske partnere ne tjeraju van s iste adrese – pitaju se pravaši te tvrde da se neće iseliti dok im ne ponude druge prostorije, a čin smatraju pokušajem slabljenja stranke baš pred izbore.

- Prvi glas, nevjerojatno – rekla je Milica Fuček (SDP), predsjednica Županijske skupštine, kad smo joj objasnili sadržaj priopćenja. Slično je reagirao i Darko Ledinski, šef Županijskog SDP-a.

- Zadržat ću dobar kućni odgoj i pristojnost i ni na kakav način neću komentirati izjave gospodina Keleminca - rekao je Ledinski.

Vesna Želježnjak, obnašateljica dužnosti gradonačelnika, objasnila je kako su pravaši 'pobrkali lončiće'.

- Nije samo A-HSP dobio rješenje o iseljenju, dobili su svi, pa i HNS, i čim prije moraju naći nove prostorije. U onim prostorima više nitko ne može ostati iz opravdanih razloga, a Grad će o tome sutra i službeno očitovati – rekla je Želježnjak.

Ažurirano Petak, 05 Travanj 2013 15:07