AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

Ispred Njemačkog veleposlanstva u budnoj pa?nji policije 16.07.2013

 

 
 

Njemačko veleposlanstvo u Zagrebu

Ulica grada Vukovara 64, Zagreb

Veleposlanik Hans Petar Annen

 
Štovani !
 

Autohtona – Hrvatska stranka prava , ne može prihvatiti da Vlada Republike Hrvatske štiti bivšeg djelatnike UDBE iz vremena komunističke Jugoslavije.

Hrvatska UDBA na čelu sa Josipom Perkovićem bila je vrlo aktivna u političkim ubojstvima i likvidacijama hrvatskih emigranata do 90- tih godina.

Hrvatska UDBA bila je aktivna i nakon 90- tih, pa želimo podsjetiti na neriješena politička  ubojstva od dopredsjednika HSP-a Ante Paradžika , Josipa Reichl – Kira, Mate Šabića Šabana, Milana Krivokuće, Blaža Kraljevića, Milana Levara I Mire Barešića.

Pošto Vlada Republike Hrvatske , štiti Josipa Perkovića, priznaje da UDBA i danas potpuno kontrolira politički vrh Hrvatske.

Željko Kekić, bivši jugoslavenski špijun iskreno priznaje: “Moji kolege udbaši i danas drmaju Hrvatskom. Oni su dobrovoljno radili kao suradnici političkih stranaka. Danas oni obnašaju dužnosti od načelnika općina, gradskih vijećnika, pa sve do zastupnika u Saboru i direktora javnih tvrtki. Oni i danas “drmaju” sustavom, jer su, u odnosu na “obične” političare koji dolaze iz naroda, u povlaštenijoj poziciji zbog informacija kojima barataju “.

Jasno je zašto SDP i Vlada Republike Hrvatske štiti ubojicu Josipa Perkovića !

Autohtona – Hrvatska stranka prava podsjeća da je Hrvatska država izručila Haškom sudu Antu Gotovinu, Mladena Markača i druge Hrvatske generale. Za Hrvatske domoljube i generale vladalo je pravilo izručenja, a za komunističkog UDBAŠA Josipa Perkovića to pravilo i izručenje Njemačkim pravosudnim organima ne vrijedi.

U Hrvatskoj i dalje vladaju sinovi komunista,  oni štite UDBAŠE i političke ubojice. U Hrvatskoj nema demokracije, a tko nije pod kontrolom UDBE, on se progoni, a preko medija koje kontroliraju, političkim protivnicima stavljaju se organizirano izmišljene etikete. Josip Perković i dalje kontrolira obavještajni sustav Hrvatske preko svog sina Saše Perkovića.

Mora Vam biti jasno da u Hrvatskoj vlada komunistička UDBA !

Molimo Vas, da svojim pritiskom na Hrvatsku vlast, uspijete izruči političkog ubojicu Josip Perković , koji mora odgovarati i snositi posljedice.

Molimo Vas da nam odgovorite na ovaj naš dopis !

Bog i Hrvati !

Zagreb, 16. 07. 2013.

Autohtona – Hrvatska stranka prava