AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

U SRBU SE BRANI HRVATSKA ! 18.07.2013

 

Danas 18. 07. 2013. delegacija Autohtone -Hrvatske stranke prava došla je u sjedište SRPSKOG NARODNOG VIJEĆA predati upozorenje i dopis da Milorad Pupovac i Vojislav Stanimirović u Srbu 27. 07. 2013. slave četničke pokolje nad Hrvatima. Na izlasku iz njihovih prostorija od jedne srpkinje kada je zatvarala vrata poručila nam je da se slobodno možemo odseliti u Bosnu. Pitamo se , a od kuda su oni došli ? Neka idu u Srbiju i tamo slave četnike ali u Hrvatskoj NEĆE !!!!!!!!!!!!!!!!!


Autohtona - Hrvatska stranka prava
Zagreb, Ilica 31


- Srpsko narodno vijeće
Milorad Pupovac

Sramite se da i ove godine slavite četnički ustanak u Srbu, 27. 07. 1941. godine Taj datum ujedno je bio i početak ubijanja i čišćenja okolnih sela od Hrvata. U Srbu 27. 07. 1941. godine nije bilo ustaša niti partizana, već četnika koji su bili u sprezi sa fašističkom Italijom.
Selo Boričevac 1941. godine četnici su u potpunosti spalili. Zatim su zaustavili vlak koji je prevozio hodočasnike iz Sv. Ane i sve ih smaknuli. Katoličkog svećenika su ubili i nataknuli na ražanj. Osim toga, 25. srpnja 1990. Vojislav Šešelj je održao miting u Srbu i pozvao na balvan revoluciju te se ponovno krenulo u protjerivanje i ubijanje Hrvata u Hrvatskoj. Sada 2013. godine , a i prijašnjih godina želite izjednačiti antifašizam i četništvo ,što Vam neće poći za rukom.
Kao saborski zastupnik u Hrvatskom saboru sramite se što organizirate proslavu i veličanje pljačke, nasilja i ubojstva koje su počinili četnici sa svojim vođom Momčilom Đujićem. Ponovno Vas upozoravamo da vam vaše četničko orgiranje u Hrvatskoj neće proći.
Mi smo spremni obraniti nevine Hrvatske žrtve, koje su pale od Vaših hvaljenih zločinaca četnika !

Bog i Hrvati !
Zagreb, 18. 07. 2013.
Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec