AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

www.hop.hr 26.07.2013

 

Dražen Keleminec (A-HSP) na policijskoj obradi zbog Pupovca
25.07.2013

Keleminec Dražen AHSPU razgovoru sa Draženom Kelemincom jučer, doznao sam da ga je Milorad Pupovac prijavio za dolazak u prostorije ‘Pupovčeve stranke’ o čemu sam pisao prije pet dana. Posjet Srpskom nacionalnom vijeću (SNV) nije urodio pozitivnim stavom SNV-a , već prijavom protiv Dražena Keleminca.

Zanimljivo da je i Dražen Keleminec prijavio Milorada Pupovca 25.07.2012 godine, ali po riječima Dražena Keleminca ta prijava nikada nije zaživjela. Za razliku od Pupovčeve prijave, koja je prošla vrlo brzo proceduru i to baš pred slavlje Srba u svezi nekakvog ustanka u Srbu o kojem očito samo naša politička promašena elita zna čemu služi. Sprdnja žrtava srpskih pokolja ovdje se slavi i čak se iz Srbije naručuju plesači užičkih kola da bi se svima nama objasnilo kako je bespotrebno ubijanje važno za pojedince. I da mi taj slet srpskih ‘heroja’ moramo platiti.

Dražen Keleminec smatra da je ovo jedan smišljeni napad na njega, kako bi ga vlast zastrašila zbog organiziranja protesnog skupa na ovoj lažnoj proslavi, koja ne slavi ustanak, već jasno nacionalizam. Kako su naši političari izglasali da je povijesna laž politička istina, policija postupa na osnovu političke gluposti nepismenih povijesno nesavjesnih pojedinaca ili pojedinaca koji svjesno lažu. Pravaši su žustrim riječnikom desnice jasno htjeli upozoriti na tu nepravdu, te umjesto da se proziva one koji su izglasali ovu laž kao ustanak, sada se proganja hrvatske branitelje , koji žele ispraviti ovu laž. Koliko smo zemlja licemjerja govori baš ovaj bolesni ustanak klanja i ubijanja i njegova proslava.

PupovacUmjesto progona i iznošenja imena ubojica ubijenih civila, naša država slavi ubojice. U prijavi Milorada Pupovca za pretpostaviti je moguće zastrašivanje ili neki strah iz naših zakona samo Pupovcu znan kojim se Pravaše želi optužiti, a sa druge strane članica SNV-a predlaže pravašima iseljavanje iz Hrvatske, pa na taj način je jasno da ne bi tako što rekao netko tko se boji za sigurnost svoje osobe.

Dana 25.7. 2013 Dražen Keleminec je pozvan na obavjesni razgovor u svezi prijave Milorada Pupovca. U telefonskom razgovoru sa mnom poslije kriminalističke obrade izjavio je; da je bio preko dva sata u postaji. Razlog privođenja je pismo Milorada Pupovca na sve relevantne adrese političke moći u Hrvatskoj. Pretpostavlja se da su sa događajem upoznati predsjednik i premijer, te ministar pravosuđa. Po toj prijavi na sve relevantne adrese, je policija djelovala. Odjel policije za kriminalističku obradu političkih ekstremizma napravio je obradu Dražena Keleminca koji se pita kakva je ovo država koja dopušta proslave klanja. Dražen Keleminec je donio knjigu ‘HŽD’-a kao dokaz na 80 stranica, pokolja nad Hrvatima. Policija je dokument fotokopirala.

Dražen Keleminec je pitao kriminalističkog policajca zbog čega se njegova kaznena prijava protiv Milorada Pupovca ne obrađuje? Nije dobio odgovor. Kriminalistički policajci su postavljali pitanja na koji način je ušao u prostorije ‘SNV’-a, da li je bio nasilan ulaz? Zanimljivo pitanje za politiku, tragikomično za policiju?! Nitko nije ozljeđen, nitko nije pretučen, nije bilo ozljeda, a nivo političke govorancije bi ovaj odjel policije trebao poznavati i to nije kao između dva susjeda. Keleminec je pitao i što će policija poduzeti protiv srpkinje, koja mu je predložila da ode iz Hrvatske. Zamislite da je to on rekao njoj, što bi se hajka digla. Pučki tribun pravaške orijentacije kakvog već dugo hrvatska nema, krenuo je svojim putem, policija svojim. Kako je jedan od rijetkih koji se ne boji naroda i ulice i ne spada u salonske političare ‘praznoslamske’ politike, došao je na udar pred organizaciju prosvjeda protiv lažiranja povijesnih činjenica u Srbu.

Zadnje pitanje koje sam mu postavio je bilo, koliko očekuje prosvjednika protiv skupa. Rekao je oko 150-200 ljudi, bilo bi i više ali nemamo novaca, za razliku od Srba, koji dobivaju za ovaj skup slavljenja laži i ubijanja dotacije od države. Ovoj zadnjoj rečenici Dražena Keleminca narod bi dodao; ‘zemljo-otvori se’.

POVEZANI ČLANAK:
Igor Drenjančević / Hop.hr