AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

www.hop.hr 29.07.2013

 

 

Igor Drenjančević: Održana proslava srpskih divljanja i ubijanja
28.07.2013

 

Cinik bi rekao da Srbi vole kapu partizanku najviše, jer za klanja koja su počinili pod tom kapom nikada nisu bili kažnjeni. Tako su je oblačili u četerdesetima i devedestih godina prošlog stoljeća. Krinka o bratstvu i jedinstvu i ubijanje Hrvata su najbolje spojeni u Titovo vrijeme. Takva nezamisliva laž u povijesti mogla se probiti pod glumom velikosprstva.

To zlo vlada i današnjim hrvatskim razdobljem. Zapravo jedina konstanta naše zbilje zadnjih 100 godina je velikosrpstvo. Sve ostalo, kao i države su manje bitne. Ono se širi i jedina je prijetnja miru u našoj zemlji. Savka Dapčević je izjavila za proslavu 27.7. 1941 kao dana ustanka naroda Bosne i Hrvatske, da je to dan velikosprske mržnje. Na raznim plenumima KPJ-e Josip Broz je često i sam upozoravao na velikosrpske ideje koje treba iskorijeniti. Iako je dozvolio da ustanak srpske mržnje bude dan ustanka protiv fašizma.

KLIKNI NA VIŠE I ČITAJ DALJE !

 


Tim činom je dopustio razvoj velikosrpske ideje. Nije se 1990 godina baš na tom mjestu skupilo slučajno 150.000 krvožednih Srba , da bi pozvali na klanje Franje Tuđmana. Iz te simbolike je izašla činjenica da su Vojislav Šešelj i ekipa tog dana izrekli činjenicu kako je ovo teritorij Srbije. Danas sa tog terena Milorad Pupovac čiji su rođaci i braća bili devedesetih uz Miloševićeve četnike poručio da je ovo dan ponosa, pod pokroviteljstvom države Hrvatske. Što to danas znači? Znači da u našoj vlasti imamo velikosrpsku ideju.

Prije tog morbidnog ustanka u Boričevcima je živjelo 119 obitelji. Poslije pokolja i paleži niti jedna, 400 ubijenih civila, niti jedan nije bio vojnik. U Brotinju su bacili 38 Hrvata u jamu, najmlađe dijete je imalo 2 godine. Divljanje je nastavljeno u Mišljenovcima, Poljicama, pa sve do Kulen Vakufa, gdje su se sklonili izbjegli. I tamo je napravljen masakar nad civilima Hrvatima i Bošnjacima. Dio koljača i ubojica je nosio četničke oznake, dio partizanske, ali činjenica da su bili Srbi. Baš kao i 1990, kad su neki došli sa kokardama a neki sa zvijezdama, ali im je svima bila na pameti samo ‘velika’ Srbija. U Vukovar su ulazili i četnici i crvenozvezdaši zajedno.

Narod Bosne i Hercegovine slavi isto taj dan klanja kao nešto pozitivno u svojoj povijesti, pa tako 300 ubijenih u Drvaru i 60 u Bosanskom Grahovu , Hrvata i Muslimana, po toj logici je bilo dobro djelo Srba. Kada vlast dopušta klanje i ubijanje kao blagdan ona je protuhrvatska. Takva je bila i Titova vlast, kao što je i ova danas. Dozvoljava slavljenje monstruoznih zločina i veličanje velikosrpske ideje. I kako se u ovoj zemlji 86% katolika suprostavlja takvome zlu ? Šačica ljudi. Dok sa druge strane Srbi imaju podršku Hrvatske za slavlje i gaženje sjećanje na žrtve.

I ove godine folklor je isti. Srbi slave svoje heroje, koji su pobili Hrvate, a čuva ih 1000 hrvatskih policajaca. Nevjerojatan osjećaj za rođake žrtava i za prosvjednike sa hrvatske strane. Osjećaj je odvratan. Kao da ova bolesna vlast nastavlja podanički sanaderov sustav koji je pokrenuo ovu titoističku i velikosprsku laž. Sve to govori da je velikosrpska ideja uspjela ovladati hrvatskom političkom scenom. Izgubljeno u ratu nadoknađuje u miru.

Danas je Srb pun zvijezda petokraka popikanih po poljima, parola o Titu , bratstvu i jedinstvu. Ravnopravnost su jasno podijelili na način da su ljude bacali u jame, ubijali djecu, a sada to slave. Izuzetno su me dojmile najretardiranije parole “Valter brani Sarajevo” i “DI SIS KOREJŠA”. Što reći na ovaj primitivizam. Možda su mogli staviti i živio Bata Živojinović.

U telefonskom razgovoru sa Draženom Kelemincom saznao sam još podosta istine o jadu naše države. Dražen Keleminec je rekao da je njegov skup policija htjela pomaknuti na 13.00 h, jer bi tako ‘partizanska’ ekipa na miru mogla položiti vijence. Za koga su ti vijenci nikome nije jasno jer su ogromni gubici bili na hrvatskoj strani u smrti stotina civila. Nadalje je rekao da su ‘ustanici’ bili došli iz Novog Sada, Beograda, Bačke Palnke i iz naših krajeva. Zanimljivo je da su dva autobusa partizana i simpatizera iz Rijeke bila ubačena u marice policijske i prebačena na skup u Srb pored prosvjednika Hrvata. Komično je gledati građane Hrvatske koji se ne podnose jer jedni ne trpe laž, a drugi je guraju kao istinu. Stjepan Mesić je prosvjednike protiv skupa i Dražena Keleminca nazvao neprijateljima. Vjerojatno se on još doživljava kao predsjednik Jugoslavije. Pitao sam Keleminca da li je ikada on čuo sa bine jednu riječ isprike od srpskih ustanika u svim godinama dolaska na skup, prema mnogim pobijenim Hrvatima. Nikada – je bio njegov odgovor. Naša vlada ima obavezu isprike Srbima za zločine, ali srpska strana nema . To se zove suživot u Hrvatskoj.

Na kraju me zamolio da objavim najavu sa njegove strane da se sve zvjerski ubijene civile na jedan ljudski način zaštiti od ovih laži, podizanjem spomenika žrtvama partizansko-četničkih pljački i ubijanja u dane ustanka Srba u ovom kraju, sa istom cijenom spomenika od 2.200,000, 00 kn, kao i srpski. Koga podržava Stjepan Mesić i Milorad Pupovac prosudite sami.

Bitno je vidjeti, koliko malo vrijedi život i istina u našim krajevima. Baš ništa.

Igor Drenjančević / Hop.hr