AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

Problemi za Ružu Tomašić: Koordinacija splitske podružnice HSP Ante Starčević istupila iz stranke

U pojašnjenju takve odluke navedeno je da su članovi koordinacije nezadovoljni postupcima splitsko-dalmatinskog županijskog koordinatora HSP AS Damira Ćosića Rode.

 
Autor: PolitikaPlus
U pojašnjenju takve odluke navedeno je da su članovi koordinacije nezadovoljni postupcima splitsko-dalmatinskog županijskog koordinatora HSP AS Damira Ćosića Rode.

Koordinacija splitske podružnice HSP Ante Starčević (AS)) na današnjem je sastanku odlučila kolektivno istupiti iz te stranke zbog nezadovoljstva postupcima županijskog koordinatora HSP AS Damira Ćosića Rode, te su uputili zahtjev središnjici stranke u Zagrebu da ih se izbriše iz evidencije članstva.

"Kolektivno na čelu s koordinatorom za grad Split Ivicom Vladava Đovanijem, te koordinatorima i predsjednicima kotareva i mjesnih odbora, zajedno s članstvom daju neopozive ostavke na sve dužnosti u stranci HSP AS, te istupaju iz stranke", navodi se u priopćenju koje je potpisao dosadašnji koordinator splitske podružnice HSP AS Ivica Vladava.

U pojašnjenju takve odluke navedeno je da su članovi koordinacije nezadovoljni postupcima splitsko-dalmatinskog županijskog koordinatora HSP AS Damira Ćosića Rode, neuvažavanjem mišljenja i sugestija HSP AS podružnice Split, te privatizacijom stranke isključivo za osobni probitak Ćosića i njegove obitelji, "u čemu se isključivo služio obmanama, lažima i manipulacijama prema svim članovima HSP AS županije i grada Splita".

Vladava je u izjavi za Hinu rekao kako je o Ćosićevim postupcima razgovarao i s predsjednicom stranke Ružom Tomašić i glavnim tajnikom stranke Perom Ćorićem. U razgovoru s njima nismo naišli na razumijevanje te smo odlučili kolektivno istupiti iz HSP AS, rekao je Vladava.