AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

Ante Jozić napustio HSP AS
Autor/ica Ferata
Objavljeno: 22 Kolovoz, 2013
 

Ante Jozić, član Županijsklog vijeća HSP-AS, član Gradskog odbora HSP-AS Trilj i koordinator HSP-AS za Cetinsku krajinu uputio je priopćenje za javnost u kojem stoji kako je dao neopozivu ostavku na sve dužnosti u stranci i članstvu u HSP Ante Starčević.

 

U obrazloženju Jozić navodi kako stranka HSP-AS nije stranka pravaštva, domoljublja i vjere kako se predstavlja.

‘Ušao sam u stranku sa vjerom da ću pomoć da se mladi i školovani Hrvati afirmiraju u politici i da se čuje glas običnih Hrvata koji gaje obitelj, domoljublje i vjeru kao temeljni nauk i uvjerio se kroz kratko razdoblje da je HSP-AS stranka onih koji gledaju samo sebe, a sve floskule o hrvatstvu služe im za njihov osobni interes’.

Jozić u priopćenju navodi kako loši rezultati HSP-AS na posljednjim izborima za stranku nisu bitni. Ističe kako je sama procedura izlaska HSP-AS na izbore napravljena protivno Statutu stranke, kao i posljednja razrješenja stranačkih čelnika.

U priopćenju za javnost Ante Jozić navodi kako zbog svega toga istinski pravaši lančano napuštaju stranku, te da štujući principe solidarnosti i iskrenosti i sam daje ostavku na sve dužnosti i na članstvo.

Na kraju priopćenja Jozić je uputio poziv svim istinskim pravašima da napuste HSP-AS, među njima i 134-orici članova triljskog HSP-AS.