AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

www.hop.hr

Dražen Keleminec: Progone me političkim presudama

29.08.2013
Jučer na kavi sa Draženom Keleminecom, prvi sam saznao koliko su stupidne presude naših sudova. Dražen Keleminec mi je rekao da je osuđen na prekršajnu kaznu u novčanom izrazu od 2.100,00 kn, jer je neka osoba N.N. pjevala šovinističke pjesme u Srbu.

Po toj logici, ta osoba je; kao da imate maloljetnog sina koji šara po zidovima, a vi plaćate kaznu. Znači uz snimku izgrednika, pravosuđe se okomilo na organizatora skupa. Gluplju presudu nisam dugo vidio. Vjerojatno je Keleminec trebao sa sobom nositi flastere, pa svakog koji bezveze urla, odmah obljepiti flasterima.

Dražene, kako gledate na ovu morbidnu presudu i ne baš beznačajnu novčanu naknadu?

Ovo je politička presuda. Inforbirovska presuda, Tomislava Karamarka. Sramota je da se slavi u ovoj državi klanje Hrvata, kao ustanak Srba. Sramota je da me progone kao hrvatskog branitelja i štite povijesnu laž.  Zamislite koliko im smetam, kad me progone za tuđi prekršaj. Ali isto tako ne kažnjavaju mržnju koju sa bine pronose Stipe Mesić i Milorad Pupovac.

Da li ste upozorili ‘vaše’ ljude na skupu, da ne rade izgrede?

Naravno da jesam. Pa nije mi u interesu da nas zabranjuju, već da imamo pravo iznijeti svoj stav – Mi smo jedini koji se suprostavljamo ovom povijesnom ludilu. Svi iz vrha vlasti znaju da je ovo sramota, ali su to dopustili da se slavi. U Srb dolaze četnici, koji su ubijali Hrvate devedesetih. Zar smo za to gradili državu?

Jeste li uopće mogli spriječiti izgrednika?

Naravno da nisam, kada sam bio na drugoj strani. Svatko je zreo i odgovoran za sebe, a u ovoj presudi ja sam kriv i ako pukne grom iz vedra neba. Baš se vidi da me politički progone, kadrovi bliski ‘udbi’. Baš zato je bitno da narod dođe u Srb reći ne ovoj povijesnoj neistini.

Hoćete li platiti ovu kaznu?
Neću platiti nešto za što nisam kriv. Otići ću u zatvor kao nevin čovjek u ovoj zemlji. Neka svi vide ovu sudsku sramotu.