AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

 

 A-HSP : U Hrvatskoj su organizirani neredi samo da se zaboravi na izručenje Josipa Perkovića !

 

"NAKON što je u zemlji stanje potpuno izmaklo kontroli po prividnom shvaćanju običnog čovjeka mnogima bi trebalo biti jasno da se radi o organiziranom neredu u svrhu zaštite izručenja Josipa Perkovića", tvrdi Denis Šešelj povjerenik Autohtone - Hrvatske stranke prava (A-HSP) za Dubrovačko-neretvansku županiju.


Šešelj kaže da ćirilica u Vukovar nasilno uvodi SDP-ova vlast, a čvrsto su protiv HDZ i njegovi priljepci iako su baš oni omogućili donošenje takvog zakona.


Slijedom tih događanja, zaključuje Šešelj, sukobi su iscenirani u svrhu prikrivanja bitnih događanja po narod.


"Da bi uopće spasili što se spasiti može od države koju smo stvorili ne za sebe nego za buduće naraštaje jedini je izlaz kompletna lustracija kako onih koji su vodili sustav u bivšoj državi tako i onih koji vode sustav u ovoj državi koju s guštom nazivamo, suverena, nezavisna i slično", naglašava Šešelj koji je za potpunu reviziju imovine od 1989 godine do danas te oduzimanje iste kako od počinitelja sumnjivo stečene imovine tako i od članova njihove uže obitelji.


Lustracijom treba zabraniti bilo kakvu vezu počinitelja te članova njihovih obitelji sa državnim institucijama te mogućnost sudjelovanja u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti, naglašava Šešelj.

"Nakon svih trauma uz spoznaju istine moramo biti solidarni i mudri. Svi oni koji opstruiraju ovakav prijedlog javno moraju biti označeni kao 'sluge režima' koji su krivi za trenutno stanje u Hrvatskoj", zaključuje Šešelj na kraju.