AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

14.09.2013

Daniel Srb ostao sam !

Temeljem razgovora i dogovora sa Tomislavom Karamarkom i Ružom Tomašić , za danas 14. rujna 2013. god. predsjednik Hrvatske stranke prava i aktivni član Rotari kluba, Daniel Srb sazvao je predsjedništvo Stranke u 14, 00 sati. Danas je Daniel Srb  predsjedništvu Stranke trebao prezentirati  postignuti dogovor sa HDZ-om  te da HSP  temeljem tog dogovora dobiva dva mjesta u Saboru RH. ( mjesta dobivaju Daniel Srb i Pejo Trgovčević ) . Također, Daniel Srb je trebao izvjestiti predsjedništvo Stranke da će se u 11. mjesecu održati ujedinjenje HSP-a i HSP AS u jednu stranku HSP-a i da bi novi predsjednik trebao biti Ivan Tepeš.

Od 14. članova predsjedništva odazvalo se samo 3. člana i to : Daniel Srb, Pejo Trgovčević i Ivan Miličević.  Pejo Trgovčević i Ivan Miličević odmah su se primili mobitela i počeli nazivati i raspitivati šta se događa ! Pošto nije bilo kvoruma, šokiranog i zabrinutog Daniel Srba brine šta će reći   Tomislavu Karamarku, a rok  od  7. dana  istječe u ponedeljak.

Ipak , sa tri člana predsjedništva pala je i jedna  nelegalna odluka : Mirko Čondić  smjenjen  je sa mjesta predsjednika Splitsko - dalmatinske županije , a umjesto njega postavljen Ivan Turudić !

Daniele znaš onu poslovicu :TKO  DRUGIM JAMU KOPA, SAM U NJU PADA !
Autohtona – Hrvatska stranka prava