AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

www.hop.hr 15.09.2013
Bačen toaletni papir na Vladu Republike Hrvatske

Vlada RH očito je zaslužila biti gađana i toaletnim papirom. To im je danas priredila A-HSP i udruga Pravednik kojima su se još pridružili i Vesna Balenović, te udruga Živi zid.

Razlog je bilo pritvaranje Marka Franciškovića i navodno maltretiranje i zlostavljanje u zatvorskoj bolnici. Po riječima Natka Kovačevića, Fracišković ne želi primati terapiju, te ga stražari vežu i intravenozno truju. Uz tu činjenicu Marka Franciškovića je zatvorska liječnica u Remetincu proglasila paranoidnim šizofrenikom iako za takvu dijagnozu treba barem šest mjeseci. Očito da zatvor u Zagrebu ima ženu vrača, koja zna šest mjeseci unaprijed. Shodno tome, zatvorska bolnica po ovoj priči se bavi iscljeljivanjem vještica, a naše je zdravstvo zapravo jedini pravi bolesnik. Sjetimo je slučaja Kukarić i smještanja zdravog čovjeka u ludnicu, jasna je nakana naših političara da je drugo mišljenje ravno ludilu.

Normalan se pita, ne vodi li nas veći paranoik od dijagnosticiranog paranoika. Dražen Keleminec je ironično komentirao ovaj prosvjed, kao prosvjed po kome bi netko sa skupa mogao biti sljedeći! Očito dobro izvješćena policija postavila je male snage za čuvanje skupa i dozvolila wc papir da leti prema vratima naše vlade. Cirkusarija kao da priliči najgorog vladi ikada, koja čim je ušla u uniju, postala je sama sebi problem. Vlastiti, teški idiotizam pokazala je i u slučaju Francišković, jer je jednu bezveznu facebook prepisku ministra policije i Franciškovića okarakterizirala kao opasnu za Ministra unutarnjih poslova?! Prestrašno glupo da se jedan policijski ministar boji intelektualca ili opće bilo koga, a on je ministar policije. To je očito za grohotni smjeh. Policajac koji se boji. I takav nas čuva!

Komedija apsurda se očito pretvara i u tragediju jednog čovjeka. Keleminec je od policije dobio dojavu da će opet biti kažnjen jer je netko drugi bacio toaletni papir. Vlada se očito bavi kao i država drekom ispred svojih vrata, na način da nam još bolje smrdi.