AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

16.09.2013

Daniel Srb krivotvorio potpise i otkazao sjednicu predsjedništva

 

Kao što smo već naveli da u subotu 14. 09. 2013.  god. nije bilo kvoruma na sjednici predsjedništva HSP-a , te doznajemo da je aktualni predsjednik Stranke Daniel Srb „krivotvorio „ potpise članova predsjedništva sa ciljem da lažira kvorum i sprovede neke odluke koje mu život znače.
Sa krivotvorenim potpisima članova predsjedništva koji nisu nazočili sjednici, donio je i odluku da se smjeni predsjednik HSP-a Splitsko – dalmatinske županije Mirko Čondić i umjesto njega postavi šahovski pijun Ivan Turudić.
Sad dolazimo do problema jer se pobunio Ivica Zorica kojemu je Daniel Srb također  krivotvorio potpis i koji traži da se nelegitimna odluka poništi i da se Mirko Čondić vrati na mjesto predsjednika HSP-a Splitsko – dalmatinske županije.
Ivica Zorica zna da iza toga stoji  Ivan Miličević iz Zadra koji je u sprezi sa Danielom Srbom i Pejom Trgovčevićem. Ivica Zorica je  protiv koalicije sa HDZ-om i ujedinjavanju i utapljanju u stranku Ruže Tomašić. Pošto se danas kontaktiralo sa nekim članovima predsjedništva HSP-a , Daniel Srb je otkazao za sutra najavljenu sjednicu predsjedništva jer je „JASNO DA NI SUTRA NEĆE BITI KVORUMA „.

 

DANIELE SRB ! NAJBOLJE DA SAM ODSTUPIŠ SA MJESTA PREDSJEDNIKA HSP-a !
Bog i Hrvati !
AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA