AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

25.10.2013

Tomislav Karamarko i Davorin Mlakar pokušavaju spasiti Daniela Srba !

Prije mjesec dana održana su dva Izvanredna sabora HSP-a. Jedan je održan u Sisku, a drugi u Osijeku. U Sisku je izabran Daniel Srb, a u Osijeku Josip Matković iz Trogira.  Ako se pažljivo čita Statut HSP-a , Izvanredni sabor u Osijeku  je legitimno sazvalo 9. članova predsjedništva ( večina ), a nazočila je i večina Nadzornog odbora i Stegovnog suda. Iza ova dva Izvanredna sabora HSP-a krije se i pozadinska igra HDZ-a i Tomislava Karamarka. Predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku za ponovni dolazak na Vlast trebaju i njihovi lažni pravaši. Tako je HDZ posložio plan da ujedini HSP, HSP AS i HČSP u jednu pravašku stranku i kao takva nastupi zajedno u koliciji sa HDZ-om. Sve je  bilo dogovoreno , a  u studenom mjesecu ove godine trebao se odigrati taj završni čin predstave. HDZ i Tomislav Karamarko obećali su  Ružinoj stranci tri mandata u Saboru RH, klub zastupnika i dva  mjesta u Vladi, HSP-a  obećana su dva mjesta u Saboru RH ,  Danielu Srbu i Peji Trgovčeviću, a HČSP-a jedno saborsko mjesto,  Luki Podrugu. Ujedinjavanjem ovih lažnih pravaških stranaka imalo je i jednu cijenu , a to  da su po tom planu trebali odstupiti sa mjesta predsjednika Ruža Tomašić i Daniel Srb. Za novog predsjednika HDZ – pravaša trebao je biti izabran Ivan Tepeš. U ovoj cijeloj priči izostavili su Autohtonu – Hrvatsku stranku prava , što mi ne žalimo,  jer jedini nismo  pod kontrolom HDZ-a.

HDZ i Tomislav Karamarko nisu očekivali pobunu u redovima Srbovog HSP-a i protivljenje velikog broja pravaša da se stranka prepusti u njihove ruke, radi osobnih interesa pojedinaca.

Nakon održanih Izvanrednih sabora HSP-a,  krenulo se u proces legitimnosti tko će zastupati HSP-a. Daniela Srba je uhvatila panika jer   ako izgubi pravnu bitku i izgubi mjesto predsjednika HSP-a , izgubit će i osigurano mjesto u Saboru RH. preko HDZ-a. Iz pouzdanih izvora dobili smo informaciju da Daniel Srb svaki dan zove  u Ministrastvo uprave i da vrši pritisak . U panici Daniel Srb zatražio je i pomoć predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, koji je angažirao bivšeg ministra uprave Davorina Mlakara da mu pomogne riješiti slučaj . Davorin Mlakar registrirao je HSP Ante Starčević iako je imao riješenje Upravnog suda RH. koje je ukinulo registraciju HSP Ante Stračević, sada pokojnom Krešimiru Paveliću uz obrazloženjem da HSP kao stranka postoji, a ime Ante Stračevića se ne može koristiti . Sada bivši ministar Davorin Mlakar pokušava preko svoje  djelatnice Alene Marković načelnice Sektora za opću upravu i provedbu Zakona o općem upravnom postupku pomoći Danielu Srbu isto tako  kao što je pomogao i registrirao Stranku Ruži Tomašić. Slobodno možemo reći da se u pravni proces ponovno  upleo HDZ,  koji pokušava preko svojih satelit pravaša doći ponovno do pozicije vlasti u Hrvatskoj. Pravaš koji služi HDZ-u nije pravaš i izdaje Oca Domovine Antu Stračevića koji nikada  nikome nije služio već samo svom vlastitom narodu. Žalosno je da Daniel Srb traži spas od onih koji su Hrvatsku u ovih 22. godine opljačkali i koji kao takvi ponovno žele doći na Vlast ! Autohtona – Hrvatska stranka prava ostaje uz Antu Stračevića i uz svoj napačeni i opljačkani Hrvatski narod. Poručujemo Danielu Srbu da prestane glumiti pravaša jer pravaš nije ! Pravda će na kraju pobjediti i Hrvatska se spasiti !

Bog i Hrvati !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec