AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

http://www.politikaplus.com

 

REAKCIJA

Dražen Keleminec: A-HSP ne želi surađivati sa strankama koje je stvorila UDBA!

'HDZ od samog početka razbija pravaštvo ali pravaštvo će se spasiti i spasiti svoj Hrvatski narod.'

 
Autor: PolitikaPlus

A-HSP ne želi koalirati sa HSP AS i Ružom Tomašić zbog toga da li smo ludi ili nismo, već zbog toga što ne želimo koalirati sa HDZ-om i ponovno ih dovesti na Vlast. Nazivati koaliciju „ pravaški kišobran„ , a koalirati sa HDZ-om koji je opljačkao Hrvatsku je čin sluganske politike, čin izdaje, čin prevare  i čin sramote.'  

Inicijativa objedinjavanja svih pravaških stranaka pod "pravaški kišobran" HSP-a dr. Ante Starčević iz kolovoza ove godine, kada je predsjednica stranke Ruža Tomašić uputila poziv za početak pregovora, još nije dala rezultate, ali je rezultirala time da je, kako je izjavila Tomašić, pred formiranjem "desni veliki domoljubni blok".

"Pregovori nisu obustavljeni, ali nisu mogli ni završiti kad se ne zna s kime u HSP-u trebamo pregovarati. Naši početni pregovori s Danijelom Srbom dali su dosta dobre rezultate i bili smo blizu dogovora, ali se onda umiješao Anto Đapić i sada ta stranka ima dva predsjednika i nama ne preostaje ništa drugo nego čekati da vidimo tko će od njih dobiti rješenje Ministarstva uprave o legitimnosti", izjavila je Tomašić za Hinu u Bruxellesu.

Dodala je kako se pregovara i s drugim strankama koje se pozivaju na pravaštvo, osim s Autohtonom strankom prava Dražena Keleminca i to, kako je kazala, "zato što su oni ludi".

Na ove izjave reagirao je Dražen Keleminec. Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti.

Sukladno odredbama Zakona o medijima molimo Vas da objavite reagiranje na članak pod naslovom  Uskoro se formira „ desni veliki domoljubni blok „ pod imenom „ pravaški kišobran „.

 U članku Ruža Tomašić kaže kako pregovara i sa drugim strankama koje se pozivaju na pravaštvo, osim s Autohtonom – Hrvatskom strankom prava Dražena Keleminca i to , „ zato što su oni ludi“. Ruža Tomašić    zna  da Autohtona – Hrvatska stranka prava ne želi surađivati  sa strankama koje je UDBA stvorila na čelu sa  njihovim liderom Josipom Perkovićem.  Autohtona – Hrvatska stranka prava stoji na braniku djela Dr. Ante Stračevića , koji nikada nije  služiti nikome,  osim svom vlastitom narodu. Hrvatsku stranku prava Dr.Ante Starčević osnovao je upravo HDZ,  kojem Ruža Tomašić služi , a  time ruši i napada životni put  Dr. Ante Stračevića.

 

HDZ od samog početka razbija pravaštvo ali pravaštvo će se spasiti i  spasiti svoj Hrvatski narod. Ruža Tomašić i njezina navodno pravaška stranka lažirala je zapisnik sa osnivanja stranke od 06. rujna 2009. god., a koliko nam pamćenje služi svi mediji su prenosili njezin osnivački sabor   stranke od 12. rujna 2009. god. Nisu samo lažirali Sabor stranke već su se drznuli oteti ime Anti Stračeviću što nije dopušteno zakonom. Naravno , HDZ je bio na vlasti pa je sve glatko prošlo.

Istina, A-HSP ne želi koalirati sa HSP AS i Ružom Tomašić zbog toga da li smo ludi ili nismo, već zbog toga što ne želimo koalirati sa HDZ-om i ponovno ih dovesti na Vlast. Nazivati koaliciju „ pravaški kišobran „ , a koalirati sa HDZ-om koji je opljačkao Hrvatsku je čin sluganske politike, čin izdaje, čin prevare  i čin   sramote. 

Naša koalicija se neće i ne može ostvariti iz razloga što nemamo iste stavove.  Za A-HSP,  politika HDZ-a i SDP-a je ista politika,  koji glume desnicu i lijevicu i samo se smijenjuju na Vlasti.  Ružina stranka bila je prije nekoliko godina protiv braniteljskih prosvjeda i time dala potporu tada HDZ-ovoj Vladi. Visoki dužnosnik Ružine stranke dao je svoj potpis za REKOM,  antihrvatskoj i jugoslavenskoj organizaciji.

U Gradskom vijeću Vukovara, Ružina stranka i HDZ izglasali su zajedno novi članak Statuta i uvela čirilicu šta je po nama tada bila izdaja i nova agresija  kao agresija  četnika na Hrvatsku 1991. god.  Zar smo zaboravili da je Ružina stranka bila suzdržana kod proglašenja generala Gotovine za počasnog građanina Vukovara.  Nismo zaboravili da je upravo Ruža primila odlikovanje od Ive Josipovića  itd.  Ima tu puno političkih stavova s kojima se ne slažemo pa prema tome A-HSP nastavlja svoj teži ali ispravniji put, put prema pravaškoj Hrvatskoj bez HDZ-a , SDP-a i njihovih drugih stranačkih privjesaka.

Pravaštvo nije služiti HDZ-u, pravaštvo nije prodati se i ne brinuti se za svoj vlastiti narod koji je danas doveden do ruba propasti. Ružo Tomašić , ako smo mi u A-HSP-u ludi jer imamo svoje poštene stavove , onda Vam poručujemo da ovako bezobraznu izjavu  može dati  samo pokvarena osoba. Isus je rekao sljedeće, „kad će većina govoriti da ste ludi onda je to pravi put“. Po tome,  A-HSP je na ispravnom putu, a vaš put je put u propast. I za kraj,  neka Vas Ružo Tomašić bude sram, a i sve one koji se nazivaju pravašima i sljede Vas, da služite i želite dovesti HDZ koji je ubio naše vitezove Antu Paradžika i Blaža Kraljevića.