AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

DEMANT !

Sredstvima priopćavanja

HRVATSKA RADIO TELEVIZIJA

Predmet : reagiranje

U današnjem središnjem dnevniku na Hrvatskoj radio televiziji je objavljeno,   da je na društvenoj mreži Facebook osnovana grupa s peticijom kojom se zahtjeva strijeljanje ministra znanosti Željka Jovanovića.

Također, u središnjem dnevniku Hrvatske radio televizije je rečeno da je grupu osnovao Dinko Peličević i da peticiju sa zahtjevom za streljanje ministra podržava i predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec.

Povodom vaše izjave u središnjem dnevniku najoštrije prosvjedujem i izjavljujem da Dinka Pelićevića ne poznajem, da nije član naše stranke i da stranka ni ja osobno kao predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava nisam podržao, niti sam osobno pristupio toj grupi. Autohtona – Hrvatska stranka prava i ja kao predsjednik, protiv smo nasilja i prijetnji pa me još više iznenađuje od kuda vam ta informacija. Objaviti takvu informaciju, a da niste osobno sa mnom kontaktirali i pitali me da li podržavam prijetnje ili nasilje nije u skladu sa istinitim informacijama koje se šalju cijelom Hrvatskom narodu. Jedino ako je to s ciljem da me se osobno kao i stranku kompromitira po nečijem nalogu.

Autohtona – Hrvatska stranka prava ne podržava rad navedenog ministra koji ruši sve hrvatske vrijednosti, ali ponovit ću ,  ne podržavamo prijetnje i nasilje prema bilo kome pa tako i prema ministru Željku Jovanoviću.

Tražim u skladu sa zakonom da radi istinite informacije u prvim vijestima objavite u cijelosti ovaj demant , jer ću inače morati potražiti zaštitu pravnim putem.

Bog i Hrvati !

Autohtona – Hrvatska stranka prava
predsjednik, Dražen Keleminec