AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

IZBORI 2016. - RADIO SINJ, FERATA PORTAL
 
Naslovnica / Vijesti / A-HSP u Sinju: ‘Uvest ćemo lustraciju’

A-HSP u Sinju: ‘Uvest ćemo lustraciju’

Autor/ica
Objavljeno: 3 rujna, 2016

U okviru kampanje za parlamentarne izbore, koji će se održati 11. rujna, predsjednik Autohtone Hrvatske stranke prava i 1. na listi u 9. izbornoj jedinici Dražen Keleminec danas je sa suradnicima obišao Cetinsku krajinu, gdje im je domaćin bio Ante Vuković, koji je 3. na listi u 9. izbornoj jedinici.

Na druženju s građanima kandidati A–HSP predstavili su izborni program, te su pojasnili zbog čega na izbore izlaze samostalno.

‘Ne vidimo ni jednu relevantnu političku stranku s kojom smo bliski i zato idemo samostalno. Mi smo nepotkupljivi i dosljedni, vodimo samostalnu politiku za boljitak hrvatskog naroda. A-HSP je nakon svakih izbora jača i siguran sam da će i na ovim izborima biti prepoznata te da ćemo ostvariti dobar rezultat’, kazao je Keleminec.

A-HSP na izbore izlazi u svih 11 izbornih jedinica, s programom koji je imala i na prošlim parlamentarnim izborima.

‘Uvest ćemo lustraciju za političare koji su opljačkali Hrvatsku i sudjelovali u UDBI i KOS-u, te gospodarstvenike koji su imovinu stekli na pljački hrvatskog naroda. Uvest ćemo zakonsku odredbu dostojanstvenog odnosa prema hrvatskom barjaku, grbu i himni, a oni koji rade protiv nacionalnih interesa bit će protjerani iz Hrvatske i izgubit će državljanstvo’, kazao je Keleminec najavljujući vraćanje dostojastva hrvatskim braniteljima, te zabranu veličanja i nošenja komunističkih simbola.

Jedna od osnovica programa A-HSP-a je demografska obnova. Ako osvoje vlast svakom novorođenom djetetu dat će darovnicu od 10 tisuća kuna, zaustavit će odlazak mladih, omogućiti im zapošljavanje i uvjete za dostojenstven život.

Umirovljenicima će povećati mirovine za 15 %, a PDV će smanjiti s 25 na 17 % kako bi poboljšali životni standard i omogućili veću produktivnost i rast gospodarstva, kao i sufinanciranje domaće proizvodnje, te uvesti carine za uvoz strane robe. Najavljuju da će zaustaviti rasprodaju hrvatskih nacionalnih i prirodnih bogatstava strancima, te raspisivanje referenduma o izlasku Hrvatske iz EU.

Keleminec je najavio ukidanje financiranja političkih stranaka iz državnog proračuna, jer smatraja da se izborna kampanja vodi novcem građana te izmjenu Izbornog zakona i uvođenje jedne izborne jedinice za cijelu Hrvatsku, kao i uvođenje zakonske obveze izlaska na izbore.

Kandidat A-HSP-a u 9. izbornoj jedinici Ante Vuković pozvao je Sinjane i Cetinjane da iziđu na izbore.

‘Ako želite nepotkupljive, dosljednje i hrabre, koji će uvijek stajati uz vas i boriti se za vaša prava, birajte broj 1 A- HSP, pod rednim brojem 3 Ante Vuković. Devedesetih sam bio spreman stati u obranu svog doma, kao dragovoljac Prvi hrvatski redarstvenik, tako sam sada spreman boriti se za boljitak Hrvatske’.