AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

TIHOMIR ŽUFIKA PREDSJEDNIK, BOŽIDAR FELETAR I MILAN ŽUFIKA DOPREDSJEDNICI A – HSP –a MOLVE 06.11.2016

Dana 05. studenog  2016. godine u Molvama je  održan  Izborni zbor Općinske organizacije Autohtone – Hrvatske stranke prava.

Za predsjednika Autohtone – Hrvatske stranke prava – Molve izabran je Tihomir Žufika, dopredsjednike Božidar Feletar i Milan Žufika, tajnika Vladimir Krznarić , a rizničara Josip Feletar.

Na Izbornom zboru od visokih dužnosnika stranke nazočili su : Nikola Lukić i Milan Bingula dopredsjednici A – HSP,  Alen Želimorski i Vlado Mađer članovi predsjedništva A – HSP i predsjednik Dražen Keleminec.

Na samom početku skupa,  minutom šutnje odata je počast svim palima za Hrvatsku i jedinom indeficiranom koprivničancu Stjepanu Benkini,  koji je sa 23 godine života odveden iz Zagreba u Sloveniju i dana 29. srpnja 1945. godine  od komunističkih zvijeri,  živ zatvoren i tako ubijen sa drugim nevinim žrtvama u Hudoj jami .

Predsjednik A – HSP Dražen Keleminec upoznao je nazočne o zajedničkom sastanku A – HSP , HSP – a i HČSP u Zagrebu i zajedničkom nastupu na sljedećim izborima koji će se održati u svibnju iduće godine. U svom govoru naglasio je da  se vrši unutarnja agresija na Hrvatsku, da se vrši unutarnja agresija na sve domoljube, branitelje , Hrvatice i Hrvate od strane onih,  kojima je još komunistička Jugoslavija i ideologija Velike Srbije u srcu.

Autohtona – Hrvatska stranka prava je stranka desnice , stranka koja ima u svom programu državotvornu i socijalnu politiku, a  naša zadaća je da svojim dosljednom politikom stvorimo uvjete da se pravaštvo na velika vrata vrati na političku scenu Hrvatske, da vratimo povjerenje onih birača koji su razočarani dosadašnjom politikom plavih i crvenih vragova u Hrvatskoj.