AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

ZA DOM SPREMNI, SMRADOVI KOMUNISTIČKO - ČETNIČKI 14.12.2016

DRUGOVI I DRUGARICE IZ HDZ, SDP, HNS , MOST  I SDSS MILORADA PUPOVCA I VOJE STANIMIROVIĆA ZABRANJUJU NAŠ POZDRAV " ZA DOM SPREMNI " , POZDRAV KOJI POZIVA DA BRANIMO SVOJ DOM , SVOJU DOMOVINU !
PORUČUJEMO TIM SMRADOVIMA DA NAM NIKADA NEĆE ZABRANITI "ZA DOM SPREMNI" !
SMRADOVI "ZA DOM SPREMNI" JE SVETINJA !
ZABRANITE VELIČANJE ZLOČINCA TITA, UKINITE TRGOVE TOG ZLOČINCA, ZABRANITE SPOMEN PLOČE ČETNICIMA PO HRVATSKOJ, ZABRANITE PETOKRAKU ZVIJEZDU I JUGOSLAVENSKE ZASTAVE, ZABRANITE VELIČANJE KOMUNIZMA PREKO ANTIFAŠISTA, ZABRANITE VELIČANJE ČETNIČKIH ZLOČINA U SRBU SMRADOVI.
SMRADOVIMA JE TO IDEOLOGIJA, A NEĆE IĆI TO SAMO TAKO.
SAD DA VIDIM KAKO ĆETE SKINUTI SPOMEN PLOČU POGINULIM HOSOVCIMA ! DA VIDIMO SMRADOVI DA LI IMATE HRABROSTI !
" ZA DOM SPREMNI " !

AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA

Nakon što je jučer, što na zatvorenom dijelu sjednice za javnost, što na otvorenom, tri sata saborski Odbor za Ustav zasjedao po pitanju HOS-ove ploče s pozdravom "Za dom spremni" u Spomen-području Jasenovac, sjednica se nastavila i danas. Donijeli su zaključak u kojemu su postigli konsenzus.
"Postavljanje spomen-ploče poginulim hrvatskim braniteljima, pripadnicima HOS-a u Jasenovcu, s riječima 'Za dom spremni' u grbu Udruge, vrijeđa žrtve ovog ustaškog logora i sve žrtve ustaškog režima. Odbor poziva nadležna tijela državne vlasti da poduzmu nužne radnje kojima će se zaštititi dostojanstvo žrtava i sjećanja na njih, a pogotovo na mjestima kao što je Jasenovac. Potaknut raspravom, Odbor poziva Vladu Republike Hrvatske da utvrdi pretpostavke za institucionalno pravni okvir unutar kojeg će se riješiti pitanje simbola svih zločinačkih totalitarnih režima i zaštite digniteta njihovih žrtava", pročitao je zaključak predsjednik Odbora Peđa Grbin.