AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

PROSVJED I ŠTRAJK GLAĐU 12.03.2021

Dražen Keleminec

Ulica Herešinska 13 a

Koprivnica

099 8276510

 

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske

Ministarstvo hrvatskih branitelja Republike Hrvatske

Ravnateljstvo policije

Vlada Republike Hrvatske

Mediji

 

Predmet : Prosvjed i štrajk glađu – dosta je mog progona

 

Policija u Heinzelovoj ulici 98 lažno je protiv mene podigla prekršajnu prijavu zbog toga što ih nisam htio poslušati da ne žele zaprimiti moju kaznenu prijavu protiv Milana Bandića. Lažno su izmislili da sam vikao i galamio, zamislite od samog ulaska u postaju. Postoji video snimka mog ulaska od strane policije bez tona gdje se vidi da ja mirno ulazim, da mi nitko ne prilazi , da dolazim do porte i nakon što su mi rekli da ne mogu zaprimiti moju kaznenu prijavu ( kršili zakon ) ja uzimam mobitel ( mobitel mi pada ) i kažem da ću sad snimati i neka u kameru kažu da ne žele primiti moju kaznenu prijavu. Nakon toga rekli su mi da će me ipak primiti, a nakon prijave dočekali  me i uručili lažnu prekršajnu prijavu. Lažna prijava je moja kazna što ih nisam htio poslušati i otići i ne prijaviti Milana Bandića zbog kriminala. Policija umjesto da se bori protiv kriminala , štitila je kriminal. Zašto ????????

Nakon toga prosvjedovao sam ispred Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske jer ne želim više da mi pišu lažne prekršajne ili kaznene prijave. Ova 28. prekršajna prijava je prelila čašu mog strpljenja u pravnu državu.

Ispred Ministarstva unutarnjih poslova RH vezao sam se lancima za stup, nakon 5 sati bio primljen od strane tajnika kabineta ministra Hrvoje Đurana i službe za unutarnju kontrolu MUP-a.

Nakon razgovora sa njima imao sam nadu da će vidjeti sa su mi napisali lažnu prekršajnu prijavu ali sam se prevario.

Od unutarnje kontrole MUP-a sa potpisom voditelja službe Željka Kralja dobio sam dopis da oni stoje iz ove moje lažne prekršajne prijave.

Dragovoljac sam Domovinskog rata i za ovakvu Hrvatsku se nisam borio, nisam se borio da policija štiti kriminal Milana Bandića i  piše lažne prekršajne prijave.

Nisam zaboravio da su me kod opet lažnog uhićenja u Jasenovcu u pritvoru tukli ( Domagoj Šokčević ) , nisam zaboravio da je policajac prve policijske  postaje u Zagrebu nagovarao ženu koja je mene napala da me ide prijaviti u bolnicu za ozljede, nisam zaboravio još mnogih lažnih prijava koje je policija protiv mene izgubila na sudu.

ZATO JE DOSTA MOG PROGONA ZBOG MOJIH POLITIČKIH STAVOVA !

Ja sam rekao da kao dragovoljac Domovinskog rata idem do kraja po cijenu mog vlastitog života ali neka hrvatska javnost zna što danas policija radi.

Najavljujem zbog toga novi prosvjed ispred Ministarstva unutarnjih poslova, Savska cesta 39 , dana 15. 03. 2021. godine od 10, 00 sati.

Po zakonu imam pravo na prosvjed te najavljujem štrajk glađu po cijenu moje smrti , a vezat ću se ponovno lancima oko stupa.

Ako je moja žrtva potrebna da policija više ne štiti kriminal, a zbog prijave kriminala napada lažno osobu koja je prijavila kriminal , spreman sam podnijeti tu žrtvu radi pravde i istine.

Koprivnica, 12. 03. 2021.

DRAŽEN KELEMINEC