AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

Autohtona - Hrvatska stranka prava - Sisak

 

 

Dana 06. 10. 2012. u Sisku je održan izborni zbor Autohtone - Hrvatske stranke prava. Autohtona - Hrvatska stranka prava sprema se na izlazak na predstojeće lokalne izbore u Sisku. Na izbornom zboru nazočio je  predsjednik Stranke Dražen Keleminec.

Za predsjednika izabrana je gospođa Marija Klarić, dopredsjednika Zlatko Žugaj, tajnika Silvija Hudalj, rizničara Damir Mesić, a članove izvršnog odbora : Marina Vacek, Goran Božić, Darko Zahirović i Sanja Milatović.

Predsjednica Marija Klarić na izbornom zboru rekla je :

Poštovani prijatelji, poštovani pravaši !
 
Drago mi je da smo se danas okupili u Sisku sa jednim ciljem , a to je samo Hrvatska !
Autohtona - Hrvatska stranka prava u Gradu Sisku od ovog trenutka započinje sa ozbiljnim radom. Taj rad usmjerit ćemo na redovne sastanke, analize i zaključke stavova za dobrobit našeg Siska i najvažnije izlazak na predstojeće izbore sa ciljom da postanemo parlamentarna stranka.
Autohtona - Hrvatska stranka prava stoga nije protiv zajedničkog izlaska sa drugim pravaškim strankama. Kao članove i dužnosnike Stranke u Sisku zamolila bi Vas da zajednički radimo na jačanju i rejtingu Stranke. Pozivam Vas da se angažirate oko prikupljanja novih članova.
Vjerujem da naša stranka , kao državotvorna, pravaška i stračevićanska ima budućnost. Naša stranka, dokazala se  na političkoj scenim kao stranka koja shvaća da je ulazak Hrvatske u Europsku uniju pogubno, kao što je bilo pogubno ući u Jugoslaviju. Zato smo bili i bit ćemo protiv Europske unije jer oni danas kroje zakone na štetu svih građana Hrvatske.
Naša Vlada je podanička i izdajnička. Povećali su PDV na 25 % i time uništili i zadnju nadu razvoja našeg gospodarstva i novog zapošljavnja. Poskupio je plin, voda, struja, cestarine i najvažnije hrana. Plaće nisu išle gore već dolje i to je veliki udar na sve nas. Sada nam najavljuju otpuštanje 20 000 tisuća ljudi u javnom sektoru, a istodobno u javnom sektoru zapošljavaju svoje stranačke kadrove.
Najavljuju prodaju Croatia osiguranja, Hrvatske poštanske banke, Podravke, Petrokemije, najavljuju davanje u koncesiju našu auto cestu. To je čin veleizdaje i rasprodaje Hrvatske. Istodobno ta SDP-ova i HNS-ova vlast štiti krupni kapital i banke. Znači mi kao pravaši ne smijemo šutjeti na sve ovo, mi pravaši trebamo biti na prvoj crti obrane Hrvatske od domaćih izdajnika i masona iz Europske unije.
Zato Vas pozivam da bez straha branimo naša prava, naš Sisak i našu Hrvatsku.
Zahvaljujem Vam se na izboru za predsjednicu naše gradske organizacije u Sisku.