AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

18.03.2013

 

Mamić je dirnuo u osinjak!
 

PREVIŠE JE PODANIŠTVA I IZDAJNIŠTVA

 

''Konačno mjerilo čovjeka nije gdje stoji u momentu udobnosti i pogodnosti, već gdje on stoji u vremenu izazova i provokacija.'' (Martin Luter King)

 

Piše: Rudi Tomić

 

U razgovoru u jutarnjoj Soundset radio emisiji 15 ožujka 2013. Zdravko Mamić je rekao: 'Jovanović mrzi sve hrvatsko! Srbin ne može voditi najvažniji resor u Hrvatskoj.' Mediji u RH već su osudili Mamića na zatvorsku kaznu do tri godine, kako je to predviđeno u članku 325 Kaznenog zakona o 'poticanju mržnje usmjerenu prema…' Mamić je uhićen i protiv njega će biti podignuta optužnica zbog verbalnog delikta.

 

Mamić je u svom ''stilu'', koji odudara od normalnog i civiliziranog ponašanja, tek konstatirao jednu činjenicu, da je Srbin Željko Jovanović Srbin, koji se  nalazi na najvažnijem resoru (ministarstvu) u Hrvatskoj, a sudeći po Jovanovićevim dosadašnjim istupima, optužbama i provokacijama očevidno je mrzitelj svega što je hrvatsko. No, Mamić nije iznio punu istinu. Stoga treba hrvatskom narodu ukazati zašto se toliko progoni hrvatske branitelje, zašto se iseljavaju brojni mladi hrvatski intelektualci, zašto se mijenjaju pravopisi hrvatskog jezika i riječi u hrvatskom izričaju, i zašto će se mijenjati nazivi uliza i postavljati ćirilične oznake na važnijim prometnicama.

 

Ključna ministarstva u  Republici Hrvatskoj u srpskim su rukama: Srbin Branko Grči, doministar regionalnog razvoja i fonda EU-a; Srpkinja Milanka Opačić ministrica socijalne skrbi i mladeži; Srbin Željko Jovanović, ministar Znanosti, školstva i s(š)porta; Srbin Veljko Ostojić do prije neki dan ministar turizma… Ima ih još što je dobro i dokaz da smo civilizirana država i da je hrvatski narod civiliziran narod u kojem nema ksenofobije.

 

Da bismo imali prava slika, trebalo bi pribrojati sve Srbe koji su u ministarstvima, u veleposlanstvima, u državnim sektorima gospodarstva, znanstvenim ustanovama, sveučilišnim katedrama, medijskim mrežama (javnoj televiziji, radiju) i to je dobro i dokaz da je Hrvatska civilizirana država. Ali, zatvoriti čovjeka zbog verbalnog delikta?

 

Napetost se sve više pogoršava što se bliže primiče nogometna utakmica hrvatske i srpske reprezentacije, jer stanje je toliko napeto, da bi iz RH trebalo iseliti (bar za vrijeme utakmice!) sve Hrvate koji su nacionalisti, jer u Zagrebu bi trebala dočekati srpsku reprezentaciju i delegaciju s ružama u ruci i suzama u oku od radosti, jer nam vraćaju ''izgubljena braća''!

 

»»» Rudi Tomić: Športska paranoja u Hrvatskoj (hrvatski-fokus.hr, hrsvijet.hr, hrvatski dragovoljac.com, ličke-novin.hr i veći broj portala i radio postaja u dijaspori).      

 

Nije dovoljno što nam dolaze toliki pjevači i umjetničke skupine iz ''bratske'' nam Srbije, nego Hrvati se trebaju dokazati Srbima i svijetu, kako su miroljubivi i velikodušni kada je riječ o Srbima. U tom ''uvjerenju'' američki portal Huffington Post objavio je fotografiju srpsko-hrvatski poljubac, gdje se momak Srbin, ogrnut u srpsku zastavu, ljubi sa djevojkom Hrvaticom, ogrnuta u hrvatsku zastavu.

 

Hrvatsko-srpski poljubac izveli su na ulici u Mostaru studenti United World Colleges : Uroš Ranđelović, stipendist Nacionalnog komiteta Srbije i Antonija Kolobarić, stipendistkinja Nacionalnog komiteta BiH. Nije nam poznato tko je bio režiser ove ''bludničke'' predstave, ali nije teško zaključiti: tko stipendira (komitet) taj ima i viziju, jer svrha fotografije nije bila pokazati kako se mladić i djevojka ljubi, nego kako se srpska i hrvatska djeca ljube! No, čak i u ovoj montaži momak je morao biti Srbin, kako bi se i na taj način oslikalo tko koga j…!

 

- Nakon što su Uroš i Antonija digli prašinu i izazvali reakcije nakon slike poljupca dok su bili zaogrnjeni Srbijanskom odnosno Hrvatskom zastavom, došli smo još do kontroverznije fotografije, poljubac Srbina i Albanca na ulici u Mostaru, koja donosi nove nemire na Balkanskom poluotoku.

 
»»» Uroš i Enver: Nova ljubav na ulicama Mostara (poskok.info)
 

Nije trebalo izumijevati nove predstave, mogli su se manipulatori poslužiti sa Severinom, koju Srbin ostavlja, pa opet prihvaća i paradira po jadranskim plažama sa srpskom nezakonitom nevjestom, koja se polugoluguza prći po hrvatskim pozornicama i prodaje se uz visoke cijene ulaznica!

 

Dakle, Mamiću je dirnuo u osinjak! Čovjeku došla voda do grla. Kritiziraju ga sa svih strana, učestali napati i prijetnje, a posebice nakon njegovog nastupa na HDZ-ovom skupu gdje je ''solo'' pjevao hrvatsku pjesmu, stoga se je na Zdravka okomio Jovanović. Nije ni Milanović mogao odoljeti da ne dovede u svezu HDZ s Mamićevom izjavom. Za očekivati je da će ''građani'' navaliti s drvljem i kamenjem na Mamića zbog ''verbalnog delikta'', jer je Srbinu rekao da je Srbin. Dočim, kada ''građani'' vrijeđaju Hrvate odnosno hrvatski narod, onda Vlada ne poduzima nikakve mjere!

 

Napomena: Pojam građanin nastao je za vrijeme Francuske revolucije, a on u slobodnom prijevodu znači – anacionalist. To su komunisti izmislili kako bi izbjegli naglašavanje nacionalnog. Državljani su svi stanovnici koji imaju Domovnicu ili neku drugu ispravu da su državljani, a građanin je pojam s kojim se pokušava izjednačiti za državljanin. (I.M) Bilo bi vrijeme da Hrvati prestanu pisati i govoriti u ime ''građana'', jer taj pojam vuče tešku negativnu konotaciju u hrvatskom poimanju značenja.

 

Došlo je vrijeme da se suočimo sa stvarnošću. Vlada RH, koju predstavljaju komunisti i mnoštvo antihrvatskog elementa, treba doživjeti krah. Proljeće je na pomolu, po uzoru na arapsko proljeće treba rušiti -  antihrtavtski, antidržavni, antivjerski, antiljudski, antigospodarski i izdajnički režim. Ali, ne s oružjem u ruci, kako to čine Arapi, nego s masovnim prosvjedima, a to je najjače demokratsko oružje koje može srušiti najkrvoločnije režime.

 

Mi čvrsto vjerujem, da se u Hrvatskoj može ostvariti puna sloboda i poštivanje ljudskih prava urednom izmjenom vlasti, jer današnja Vlada je, bez imalo pretjerivanja, najnenarodnija vlada u svijetu: pljuju po onim koji su dali svoje živote za uspostavu samostalne države hrvatskog naroda; ruše sve znakovlje nacionalne i vjerske baštine; rasprodaše sve što vrijedi budzašto, samo da se mogu još koji dan održati na vlasti i upropastit sve što još nije uništeno.

 

Dakle, odlučnost Mamića je izazov svim Hrvatima, poruka i putokaz kako treba biti odlučan u borbi za svoju domovinu i obitelj. Čelnici hrvatskih stranaka nisu se usudili izreći istinu, mada su mnogi Hrvati u dopustivim medijima pisali i na javnim mjestima govorili da je Kukuriku koalicija zulumaša (tiranija) koju treba ukloniti. Na hrvatskim je zastupnicima, stranačkim čelnicima, hrvatskim društvenim udrugama, braniteljskim udrugama i studentskim organizacijama da se okupe i krenu na Trg Svetog Marka! Neka vam bude sretno i blagoslovljeno!