AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

Predstavljanje Alena ?elimorskog, kandidata za gradonačelnika Koprivnice sa zamjenicima 20.03.2013

 

Na 10. obljetnici Autohtone - Hrvatske stranke prava, dana 16. 03. 2013. god. skupu se je obratio Alen Želimorski , kandidat za gradonačelnika Koprivnice sa svojim zamjenicima Dubravkom Klauderotijem i Renatom Cikačom.

Predsjednik sam Autohtone - Hrvatske stranke prava Koprivnica i kandidat za gradonačelnika Koprivnice.
Prošla vlast nije učinila ništa posebno osim izgradnje kružnih tokova u Koprivnici.
Tvrtke koje su se otvarale stvorile su u gradu minuse i zbog njih treba podizati masne kredite na štetu svih građana Koprivnice. Naravno u tim tvrtkama su se zapošljavali samo podobni  sa partijskim knjižicama.
Ja Vam obećavam otvaranje tvrtke u sto postotnom gradskom vlasništvu koja će se baviti proizvodnjom jer samo zaposleni mogu puniti gradski proračun i tako Koprivnicu dalje razvijati.
Ako budem izabran za gradonačelnika Koprivnice raskinut ću ugovora sa tvrtkom koja naplaćuje gradska parkirna mjesta i parkiranje će  biti besplatno.
Izgradit ću gradski stadion za 9. tisuća ljudi, sada je gradski stadion  ruglo grada.
Renoviranje i asfaltiranje ulica koprivničkog predgrađa. Vinice, Kunovec brega, Močila, Draganovca, Starigrada, Herešina, Reke, Jagnjedovca i Bakovčica
Što se tiče medinjskog sveučilišta Koprivnica treba pod hitno prekinuti sa financiranje tuđih studenata. Svaki grad treba financirati svoje studente. Ta odluka o financiranju tuđih studenata ide u korist Nine Pavića vlasnika Jutarnjeg lista, lista lijeve orijentacije. Autohtona - Hrvatska stranka prava nije protiv medijskog sveučilišta, ali tražit ću promjene u ugovorima koji je sada na štetu građana Koprivnice.Ako se neće moći promjeniti ugovor, kao gradonačelnik Koprivnice raskinut ću ugovor.
Moja vizija je renoviranje Zrinskog trga i Trga bana Josipa Jelačića, nešto slično kao renoviranje Splitske rive.
Među ostalim stavkama plana tu je i izgradnja mrtvačnice na koprivničkom i herešinskom groblju, a smanjit ću i cijene komunalnih davanja.
Ako me birači izaberu bit ću vođa obrane u pokušaju prodaje Podravke.

Vaš gradonačelnik Alen Želimorski.