AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA
Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com
 
Početna
IZBORI 2015 TWITTER - DRAŽEN KELEMINEC IZ MEDIJA - YouTube FACEBOOK - A- HSP PREDSJEDNIŠTVO A-HSP-a
FINANCIJSKA IZVJEŠĆA

Video kanal A-HSP-aDražen KeleminecFacebook A-HSP-a


Himna A-HSP-a

web
counter

Statistika

Login

www.dnevno.hr 13.09.2013

 

Daniel Srb pod kontrolom Tomislava Karamarka i Ruže Tomašić !

 

Predsjednik Autohtone - Hrvatske stranke prava, Dražen Keleminec poziva sve prevarene i sve istinske pravaše da ne nasjedaju na provokacije HDZ-a te da im se pridruže pravaškoj borbi za pravednu i slobodnu Hrvatsku državu. Najbitniji je temelj pravaša, ideja Oca Domovine dr. Ante Starčevića te jubav za Domovinu kako bi se što prije istina saznala.

Daniel Srb, predsjednik Hrvatske stranke prava ( poznat po članstvu u Rotari klubu – masoni ) za subotu je sazvao preostale članove predsjedništva stranke s ciljem da ih izvijesti o uspješnom dogovoru s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom i predsjednicom HSP AS Ružom Tomašić oko zajedničkog izlaska na izbore.

Daniel Srb želi obavijestiti preostale članove predsjedništva da je temeljem dogovora Hrvatskoj stranci prava pripalo dva mjesta u Saboru, jedno Naravno, jedno Danielu Srbu,a drugo Peji Trgovčeviću. Daniel Srb je dogovorio s Tomislavom Karamarkom da informacija u petak ide u medije.

Nakon naloga iz HDZ-a koji je izbacio Antu Đapića, Daniel Srb će izvijestiti ostale članove predsjedništva kako je potrebno ujedinjenje s Ružom Tomašić, po nalogu HDZ-a.

Predsjednik  Autohtone - Hrvatske stranke prava,  Dražen Keleminec poziva sve prevarene i sve istinske pravaše da ne nasjedaju na provokacije i laži HDZ-a te da im se pridruže pravaškoj borbi za pravednu i slobodnu Hrvatsku državu. Najbitniji je temelj pravaša, ideja Oca Domovine dr. Ante Starčevića te ljubav za Domovinu kako bi se što prije istina saznala.


  • Autor: Z. T.
  • Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
  • Datum: Ponedjeljak, 09 Rujan 2013 14:24