Naslov Predmet : zahtjev za istragu
Datum 17.11.2009
Uvod

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

n/r Mladena Bajića

 

Autohtona - Hrvatska stranka prava traži od državnog odvjetništva hitnu istragu nad predsjedničkim kandidatom i gradonačelnikom grada Zagreba, Milanom Bandićem.

U Večernjem listu, dana 12. studenog 2009. objavljeno je da Milan Bandić u pohodu na Pantovčak kreće s najskupljom predizbornom kampanjom u iznosu od 20 milijuna kuna.

Milan Bandić je nezavisni kandidat,  iza sebe nema stranku pa je čudno od kuda mu toliki novac ? Hrvatski građani danas žive u neimaštini, i zbog toga pravna država treba i mora funkcionirati. Upoznati smo da do sada niste učinili ništa u svezi mnogih kaznenih prijava protiv Milana Bandića i njegovih kumova.

Također smo upoznati da ste u roku od 24 sata ove godine na temelju jedne prijave pokrenuli istragu protiv Podravkine udruge branitelja ali i nekih drugih braniteljskih udruga kojima je jedini grijeh što se bore za razvojačene hrvatske branitelje i Hrvatsku državu.

Ako ste tako ažurni prema braniteljskim udrugama, budite ažurni i prema nedodirljivom i zaštićenom Milanu Bandiću.

Autohtona - Hrvatska stranka prava i mediji,. ako ne dobiju odgovor u roku od 24 sata o poduzetim radnjama, smatrat ćemo ovaj zahtjev za istragom ponovno zataškan i stavljen u neku ladicu.

Hrvatska država je opljačkana i ne dozvolite da se opljačkanim novcem financiraju pred izborne kampanje !

 

Bog i Hrvati !

 

 

Opširnije
Meni/Izbornik
Korisnik Drazen Keleminec, 0
Datum ažuriranja
Ip