Naslov DRA?EN KELEMINEC, PREDSJEDNIK AUTOHTONOG HSP-a
Datum 26.07.2010
Uvod

Novi list, 26. 07. 2010.

miniVIEW

Hrvatskom ne vlada HDZ, nego SDSS

O kontra skupu što ga 27. srpnja organizira u Srbu...

- Idemo tamo jasno reći da se tamo 1941. godine nije dogodio nikakav antifašistički ustanak  nego klanje Hrvata sa ciljem stvaranja Velike Srbije na prostoru Hrvatske. Srb je važan i zato što su Srbi 1990. godine u njemuproglasili autonomiju u ponovnom pokušaju realizacije plana o Velikoj  Srbiji. Prosvjedovat ćemo protiv svega toga.

O pokroviteljstvu predsjednika Sabora Luke Bebića nad službenom manifestacijom u Srbu....

- Pa Bebić je stari partijski kadari zato me to uopće ne čudi. Osim toga, činjenica je da Hrvatskom ne vlada HDZ nego SDSS, čega je dokaz i to pokroviteljstvo. Potpredsjednik Vlade Slobodan Uzelac najavio je prošle godine u Srbu izlazak SDSS-a iz koalicije ako se iz državnog proračuna ne obnovi spomenik i HDZ je popustio pod tim ultimatumom. Istodobno braniteljima skidaju se mirovine 10 posto. Ako se u Hrvatskoj ne mogu postaviti spomen ploče Mili Budaku ili Juri Francetiću, onda se ne bi smjeli ni obnavljati spomenici četničkom ustanku.

U hrvatskoj desnici koja se uglavnom bavi organiziranjem kontra skupova kao nedavno u Kumrovcu i sad u Srbu....

- Moramo nečim privuči medisku pažnju, našim socijalnom programom to ne možemo. Uz to, mi smo branitelji i stvorili smo Hrvatsku i borimo se protiv onih koji su bili i danas su za Jugoslaviju.

D.Ciglenečki

 

Opširnije
Meni/Izbornik
Korisnik Drazen Keleminec, 0
Datum ažuriranja
Ip