Naslov
Datum 10.09.2010
Uvod

 

Stovani gospodine Keleminec,
 
Upravo sam se vratio sa ferija u Hrvatskoj, gdje sam proveo 6 tjedana. Razgovarajuci s dobronamjernim ljudima o stanju, stekao sam dojam, da vise nitko ne vjeruje niti u sadasnju Vladu niti u dobrobitnost prikljucenja Hrvatske u EU. Dogadjaji kao SRB, sudjenje u Haagu, dvostruko pravo glasa onima koji su nas do jucer ubijali i razarali nasu (a i svoju) Domovinu, ponovno stvaranje SAO KRAJINE uz blagoslov HDZ-a, balkansko okupljanje u Lipovljanima uz nazocnost predsjednika drzave, koji zeli povuci tuzbu protiv Srbije za genocid nad nesrpskim narodima u Hrvatskoj, stvaranje zajednicke balkanske policije, udruzenje zeljeznica  SHS i puno jos toga, ni jedno od navedenog nije bio cilj Tudjmanove Hrvatske, Hrvatskih Dragovoljaca - branitelja niti u cjelini hrvatskog naroda. Clan sam HDZ-a i osnivatelj HDZ-a u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali pitam se, nije li vrijeme preispitati nasu savjest i ne pasivno samo promatrati kako danasnji HDZ vlada i kuda idemo. Ima jos dobrih i postenih Hrvata u HDZ-u, no oni su u manjini. Na moja pisma ne dobivam odgovore ili komentare, sa nama u svijetu se vise ne kontaktira dok nasa Hrvatska gubi identitet i neovisnost.
 
Vas slucaj me je sokirao, jer dok u Srbu, Kumrovcu i Jasenovcu slobodno secu kriminalci i ubojice pod zvezdama i kokardama, mi smo sudjeni za Thompsonov koncert u slavu OLUJE, kao i Vi osobno za opravdani prosvjed u Srbu protiv onih, koji se spremaju opet na balvan revoluciju i komadanje nase Hrvatske.
 
Nije li vrijeme da se branitelji udruze u politicku stranku i podrze drzavotvorne stranke na slijedecim izborima? Zar nebi pola milijuna branitelja bilo dovoljno da se sprijeci ponovna katastrofa imati jednog Mesica, Josipovica, Pusicku ili Milanovica na vlasti?
 
Imate moju podrsku ali i svih Hrvata koji su se borili za Domovinu i svih koji je i danas vole.
 
Samo naprijed, idemo dalje
 
Michael Pack
Opširnije
Meni/Izbornik
Korisnik Drazen Keleminec, 0
Datum ažuriranja
Ip