Naslov PRAVA?KI PREGLED - Broj 1.
Datum 03.11.2010
Uvod

 

Nemojmo zaboraviti 29. listopada 1918. godine

Dana 29. listopada 1918. Hrvatski sabor je donio jednu od najsudbonosnijih odluka, kada su raskinute svekolike državno pravne veze s Austro Ugarskom monarhijom, koje su Hrvatsku državno pravno vezale u uniju praktično još od 1102. godine, od Pacte Convente s Mađarskom, zatim od Nove godine 1527. s Austrijskom monarhijom i onda s Austro - Ugarskom monarhijom

Izdajničko ponašanje Predsjednika RH

Nakon Stipe Mesića došao drugi jugonostalgičar nešto mlađih godina, Ivo Josipović. Obojica potječu iz istog jugokomunističkog miljea. Jedan i drugi kažu da su ponosni na svoje zgloglasne očeve. Obojica imaju žene drugih nacija. I što se može od njih očekivati nego ovo sve što su činili i čine. Tolike izjave i postupci koji vrijeđaju hrvatski narod, a posebice branitelje Obrambenog domovinskog rata.

Otkuda bogatstvo predsjednicima RH ?

Stipe Mesić kupuje vilu na medvedgradskim padinama milijunske vrijednosti. Javnost se pita otkud mu novci. A on se pravda da ih je pozajmio valjda od inozemnih Hrvata, od kojih je torbario milijunske sume po Australiji kao i Europi. A za Ivu Josipovića se zna da mu je otac udbaški sudac, kako Ivan Z. Čičak dobro zna, priuštio razna bogatstva u vrijeme vladavine Đilasove " Nove klase ". Što će Ivi Josipoviću toliki stanovi po Zagrebu kod samo jedne kćerke.Nije li to u skladu s  " kaljužom Nove pravde ". Ti su stanovi praktično oteti , a sve što je oteto to je i prokleto, druže Predsjedniče Republike Hrvatske.

Za sada se ponajviše ističe A-HSP Dražena Keleminca !

Najnoviji prosvjedi koje organizira A-HSP i HNF protiv četničkog spomenika u takozvanom " Srbu " i onda protiv srpskog glasila " Novosti " u kojemu se iz broja u broj napada Hrvatski obrambeni domovinski rat , ovaj Antin HSP, kako ga sada mnogi rado zovu, poprima sve više simpatizera i pristalica.

Dolazak Borisa Tadića u Vukovar !

Dolazak srpskog predsjednika Borisa Tadića u Vukovar je novo vrijeđanje hrvatskih branitelja Domovinskog rata i hrvatskog naroda. Kome trebaju nekakve isprike onih srpskih vođa koji nazivaju Hrvatski domovinski rat zločinačkim, tvrdeći kako se nije radilo o srpskoj agresiji nego o građanskom ratu u Hrvatskoj u kojemu je sudjelovala cijela srpska JNA protiv Hrvatske. To sve režiraju dvojica zadnjih predsjednika RH, Stjepan Mesić i Ivo Josipović, po nalozima stranih protivnika suverene Države Hrvatske !

Bog i Hrvati !

Autohtona - Hrvatska stranka prava

 

Opširnije
Meni/Izbornik
Korisnik Drazen Keleminec, 0
Datum ažuriranja
Ip