Naslov Autohtona - Hrvatska stranka prava - Trilj
Datum 07.11.2010
Uvod

 

 

 

 

Dana 06. studenog 2010. g. u dvorani Gradske vijećnice u Trilju održan je Izborni zbor Gradske organizacije Autohtone - Hrvatske stranke prava. Za predsjednicu je izabrana Ivana Đonlić, dopredsjednike Marija Bakić i Božidar Budić, tajnika Jelena Samarđžić, rizničara Božo Škaro, a za članove Izvršnog odbora Petar Dukić, Mirko Tokić, Ante Ivišić i Josip Dukić.

Na Izbornom zboru nazočili su : član Predsjedništva A-HSP-a, Ivica Vladava - Đovani, dopredsjednik Luka Bitunjac i predsjednik Dražen Keleminec iz Zagreba, a skup je vodio Ante Ivišić iz Trilja.

Na Izbornom zboru, predsjednik Dražen Keleminec je rekao da  dolazak   srpskog predsjednika Borisa Tadića  je farsa Hrvatskom narodu. Autohtona - Hrvatska stranka prava, posjeća da je Boris Tadić predsjednik države koja je izvršila agresiju na Hrvatsku prije nekog vremena izjavio ,da ne bismo smjeli obilježavati oslobodilačku akciju " Oluju " jer da  smatra da je ta akcija zločinački čin i da general Ante Gotovina mora biti osuđen na Haškom sudu. Dolazak Borisa Tadića, Ivi Josipoviću je politička odluka sa  zahtjevom da Hrvatska odustane od tužbe za genocid protiv Srbije, da se vrate sve srpske izbjeglice, da im se riješi stambeno pitanje i da im Hrvatska država osigura mirovinu.

Danas Srbi zbog koalicije sa HDZ-om imaju veća prva od Hrvata i posjeta je imala za cilj da se Srbima daju još i veća prava .Mnogi branitelji žive od socijalne pomoći, radnici ne primaju plaće, umirovljenici žive u bijedi. Poziv Ive Josipovića da na Ovčaru i Vukovar dođe Boris Tadić je vrijeđanje Hrvatskih branitelja i Domovinskog rata.

 

Opširnije
Meni/Izbornik
Korisnik Drazen Keleminec, 0
Datum ažuriranja
Ip