Naslov PRAVA?KI PREGLED - Broj 3.
Datum 09.11.2010
Uvod

 

Na dvadesetu obljetnicu " Tigrova "

Pridružujemo se čestitkama dvadesete obljetnice organiziranja " Tigrova " l. gardijske brigade Hrvatske vojske. Samo kakvi su to momci izgledali koji se nisu plašili niti smrti za slobodu i suverenost Države Hrvatske. Preko 350 poginulih i nekoliko puta više ranjenih u obrani domovine Hrvatske. Nema u vlasti RH nikoga od njih. Vlast su preuzeli udbaši i podrumaši....

Nemojte se igrati sa Hrvatima !

Milovan Đilas , jedan od zloglasnih jugokomunističkih čelnika onoga rata, bio je još živ u vrijeme velikosrpske agresije na Hrvatsku koja je programirana od strane SANU Memoranduma za Veliku Srbiju. Poručivao im je " Nemojte se igrati sa Hrvatima " jer vi ne znate kakvi su to ratnici u svojoj domovini ! Nisu ga poslušali i još se nisu oslobodili Memorandumskih apetita ....

Nekad su se zvali Kvislinzi, a danas su Brislinzi !

U vrijeme Drugog svijetskog rata, kada je cijela zapadna Europa bila pod dominacijom Trećega Reicha, osim Engleske , sve su saveznike Njemačke nazivali Kvislinzima zbog Norveškog predsjednika koji je prijateljovao sa Nijemcima. Ali danas se vatrene pristaše mogu zvati Brislinzima po Brislu u kojemu se nalazi središnjica članica EU, kojoj toliko teže naši Eurounijaši.

Šta je i kako je dr. Franjo Tuđman mislio o Europi ?

Dr. Franjo Tuđman nije bio hrvatski predsjednik koji je privatno želio stići u EU. On se nikada ne bi poslužio uzvikivanjem " Nema cijene za ulazak RH u Europsku uniju ! Dapače bio je euroskeptik, vjerujući da će se EU prije raspasti nego li će RH postati njezinom članicom. Nije vjerovao da Hrvatski sabor može donijeti zakon o referendumu većine onih koji iziđu na izbore.

Nema nikakve dvojbe da su Hrvati zapadno Europljani !

Kao najkatoličkiji narod, nekada katoličke zapadne Europe, Hrvati su još od onih vremena , od 1054 .podjele na pravoslavne i katolike, postali katolici kako su nas zvali rimokatolicima. Pa i u vrijeme NDH bili smo Europljani zapadne Europe. A zanimljivo je kako današnji vlastodržci RH koji su svim i svačim blatili zapadnu Europu najviše žele uvaliti RH u tu još nepredvidivu EU.

Prijeti uništenje manjih naroda u EU

Vidjeli smo i nedavno kako o svemu odlučuju samo oni najbrojniji Nijemci i Francuzi, o promjeni Portugalskih dogovora. Hrvatskoj prijeti veća opasnost uništenja obzirom na prostor i ljepote Lijepe naše. Nakon sedam godina EU građani mogu pokupovati cijelu zemlju hrvatsku. Sve što imamo ! Oni imaju love , a mi ljepote. I što se tu može učiniti bez svoje suverenosti i slobode....

EU brani sve što im padne na pamet

Ne ćemo smjeti saditi niti masline, niti loze, niti bilo što drugo po našoj zemlji hrvatskoj. I ne samo to, nego ne će mo smjeti po našoj želji otvarati farme bilo koje vrste stoke ili peradi bez njihova znanja i odobrenja. Ne će mo smjeti niti prodavati naše živežne proizvode, koji ne budu njima odgovarali poradi konkurencije drugim, moćnijim članicama. A nema izlaska iz EU .

Već ih ima podosta koji bi željeli izaći iz EU

Sve ovo što se zbiva u EU, s nekim članicama su samo počeci tragedija nekih naroda tih članica. Vidimo šta se zbiva s Grčkom, Irskom, Španjolskom kao i Portugalom pa i Mađarskom i ostalim članicama. Hrvatskoj je već dužnička omča oko vrata ! A to oni i čine da bi onemogućili bilo kakvu svoju državnu slobodu.

Tragedija Hrvata BiH će se pogoršati !

Ulaskom RH u EU povjesna domovina Hrvata biti će podjeljena , tko zna koliko dugo, upravo onim sredinom kojom nas je podjelilo Tursko carstvo. I tko će ostati ostati u BiH gdje nam već izgone iz vlastitog doma , sudskim putem i kardinala Vinka Puljića. Zar Hrvati ne će masovno napuštati BiH kada svi imaju Domovnice RH. Tamo će moći ostati samo Komšići.

Jakovljevići i Kajini prijete separatizmom !

Zar Ivan Jakovčić već godinama ne uzvikuje kako će odvojiti Istru od RH. čim uđemo u EU. A i neki drugi su takvo što spominjali. Regionalizacija sve više uzima maha i sada od lažnog desnog HDZ-a, a kamo li od strane ljevičara koji nikada i nisu željeli suverenu i cijelovitu Državu Hrvatsku. Zato treba učiniti sve da se omogući istinski referendum većine svih građana.

Državni Hrvati moraju se čim prije organizirati !

Nemojmo čekati ! Vrijeme je da se svekoliki državotvorni Hrvati svrstaju oko onih koji jamče opstojnost suverene i Slobodne Države Hrvatske na svome povjesnom i vječnom prostoru. A tu svakako spada i A-HSP sa Hrvatskim nacionalnim frontom ( HNF ) s vjerom i s Antinim pozdravom Bog i Hrvati ! Budimo spremni za obranu svih svojih prava u vlastitoj, povjesnoj i etničkoj domovini od stoljeća šestog.

Autohtona - Hrvatska stranka prava

 

 

Opširnije
Meni/Izbornik
Korisnik Drazen Keleminec, 0
Datum ažuriranja
Ip