Naslov Prava?ki pregled - Broj 4.
Datum 16.12.2010
Uvod

    Da li Jadranka Kosor ide Sanaderovim putem?

Ovo što mediji čine s Ivom Sanaderom je pravi linč kojim se blokira pravedno suđenje. A takav se linč provodi dugo godina nad vitezovima Hrvatskog obrambenog domovinskog rata, čemu je itekako kumovao Ivo Sanader, pa i još poneki iz HDZ-ove vrhuške. Ono što se radilo vitezu Branimiru Glavašu za vrijeme Ive Sanadera to se sada radi drugome vitezu DR-a Tomislavu Merčepu. I Božja kazna neminovno slijedi i Jadranki Kosor koja može spremati kofere.
Opširnije

 

   Kakav izgleda Isus don Vinku Sanaderu?
U nekim novima čita se kako je don Vinko Sanader usporedio sadašnju hajku protiv Ive Sanadera sa Isusovim progonom. Neovisno što se radi o bratu Ive Sanadera, ali se ovakvim izjavama teško vrijeđa Isus Krist. Pa i nedavna izjava HBK nije za pozdraviti. Pričekajmo bilo kakvo sudsko rješenje i onda dajmo izjave, ne uspoređujući nikoga na zemlji sa Isusom Kristom!
 
   Zašto je Stipe Mesić zašutio?
Sada, u vrijeme antisanaderizma Stipe Mesić je jednostavno zašutio. Obzirom da je Ivo Sanader predsjednikovao u isto vrijeme kada je i Stipe Mesić bio na čelu Države Hrvatske, nije vrag da Pantovèak nije znao što radi Grič Inače kada se sjetimo one pretvorbenjačke afere sa Stipom Mesićem, još dok je bio predsjednik Hrvatskog Sabora, u svezi prisvajanja "našičke cementare" pa onda prve SDP-ovske prodaje INE i na kraju kupnja milijunske medvedgradske vile.
 
   Otkuda toliki stanovi po Zagrebu Ivi Josipoviću?
Neki tvrde kako predsjednik RH dr. Ivo Josipović ima nekoliko velikih stanova po Zagrebu, a da li je to samo po Zagrebu? Nije ih drug Ivo zaradio na klaviru? To mu je valjda "priuštio" otac Ante Josipović, dok je bio jugoudbaški visoki funkcionar. A onda su udbaški funkcionari prisvajali stanove hrvatskih uznika i osuđenika na duge robije kao i smrt. Zar je i to sve zastarjelo prema onoj Rojsovoj "tko je jamio, jamio je"? Kažu kako u jednome satnu stanuje predsjednik Ivo sa suprugom, u drugome otac Ante Josipović sa suprugom i u trećemu kćer...
 
   Zašto se zašutilo o Miloradu Pupovcu!
Druga Milorada Pupovca su nedavno optuživali njegovi iz SDSS-a, i to za par milijuna koje je prisvojio od onih novaca koji se šakom i kapom daruju SDSS-u i Pupovcima iz proračuna Republike Hrvatske. Neki tvrde da se upravo tim novcima u Beogradu financira srpski "Veritas" četnika Save Štrpca. Netko bi morao odgovarati za toliko rasipanje milijuna iz proračuna za četničko srbiziranje Hrvatske.
 
   Obnova jugokomunističkih spomenika.
Nakon što je vladajući režim u R. Hrvatskoj s tri milijuna Kuna obnovio, u takozvanom Srbu, spomenik četničkome ustanku protiv hrvatskoga naroda kada je na tim prostorima 27. srpnja 1941. pobijeno preko 600 imenom i prezimenom hrvatskih hodočasnika Svetoj Ani, žena, djece i staraca, s tri katolička svećenika, evo sada se to slično ponavlja i u Bjelovarskome parku. Na otkrivanju oba ova spomenika bio je glavni govornik predsjednik RH dr. Ivo Josipović i ne zna se gdje je veće laži izrekao - da su ti spomenci simboli slobode i demokracije Hrvata...
 
   Kuda nas vodi sadašnja vladajuća garnitura?
Tolika je zbunjenost u hrvatskome narodu, kojega sve više zaposjeda strah za budućnost hrvatskoga naroda i Hrvatske. Jugokomunisti su ovladali Hrvatskom. Nema poznatijega čelnika a da nije bio pripadnik jugokompartije pa i zloglasnih organizacija OZN-e, KOS-a, UDB-e, SUP-a. I oni po svojoj staroj taktici ugone strah u svekolike državotvorne Hrvate a posebice u branitelje Domovinskog rata. Čim se neki do njih oglasi odmah ga napadaju svekolike tiskovine i elektronika. Tako je Hrvatskim narodom zavladala šutnja i nespokojstvo na svim razinama. Državotvornim Hrvatima nije jasno za koga više glasovati kada su svi isti...
 
   Kako na ovakav način ulaziti u E. Uniju?
Jadranka je zamijenila Ivu Sanadera, ali ne i njegovu politiku. Ona kao i Sanader slijepo nasrće u Europsku uniju, ne mareći za svekolika ponižavanja hrvatskoga naroda. Kako ih nije sramota pristajati na ta sva poniženja koja oni traže od nas Hrvata. U najnovijim vijestima se govori o još sedam stotina hrvatskih branitelja optuženih za zločine počinjene protiv Srba u Hrvatskoj, među kojima se spominju čak i admiral Lošo ili Vladimir Šeks. Ima li itko pošteđen od hrvatskih branitelja, koji je išta poznatiji bio u obrambenom Domovinskom ratu. Izgleda da nema!
 
   Srbočetnićki zločinci pokreću nekakav referendum!

I eto srbočetnička vlada u Beogradu nesmetano djeluje i radi uz svekoliku podršku Josipovićeva prijatelja Bore Tadića. Četnička klika Save Štrpca stalno poručuje kako će obnoviti svoju "srpsku krajinu" u Hrvatskoj čim RH uđe u EU. I na to ih već sprema Šeksov ustav RH koji takozvanim "Srpskim opštinama" daje autonomni status u RH i financira ga hrvatskim sredstvima. U novom proračunu RH predviđena je nova suma od osam milijardi kuna za srpske povratnike. Toj pobijeđenoj četničkoj gospodi moraju se naknaditi svekoliki pobunjenièki petogodišnji ratni agresorski gubici: razminiranje, stanovi, penzije. Oni su pomilovani i abolirani za razliku od hrvatskih branitelja Domovinskog rata.

Meni/Izbornik
Korisnik Drazen Keleminec, 0
Datum ažuriranja
Ip